Dansul pentru copii

Majoritatea dintre voi aveti un copilas sau doi acasa.Fiecare va doriti ce e mai bun pentru copilul vostru . Suntem in era vitezi si intr-o permanenta miscare .Cu toate acestea tot mai multi copii nu stiu sa se bucure de copilarie asa cum o faceam noi .Ei nu stiu sa isi rupa pantaloni in gaduri , sa isi juleasca genunchii de asfalt sau se se joace de-a vati ascunselea  , ratele si vanatorii sau orice alte jocuri care pe noi ne faceau fericiti .Acum de la 2-3ani ei stiu ce e aia laptop, iphone si stiu chiar sa le si foloseasca. Majoritatea copiilor isi petrec timpul in fata calculatorului , jucand diferite jocuri si inteactionand cu prieteni virtuali.
Nu cred ca va doriti ca , copilul vostru cand mai creste sa nu aiba prieteni , sa devin obez sau sa nu stie ce e aceea comunicarea.


Cel mai bine este sa ii gasesti activitati extrascolare ,activitati care sa ii placa si lui si sa meaga cu drag .Din aceste activitati se pot naste mari pasiuni si chiar campioni.
_vyr_46IMG_6323image
Cursurile de dans reprezinta o metoda distractiva prin care copilul nu doar ca se destinde si se relaxeaza, dar dobandeste si o multime de abilitati si aptitudini esentiale in dezvoltarea lui. In plus, asigura o crestere armonioasa si este una dintre activitatile extracurriculare cele mai cautate de parinti pentru cei mici.
Dansul este una din activitati care aduce nu numai multumire cu rezultatul uimitor in pasii pe care cel mic ii invata, insa aduce un aport in viata lui. Este activitatea fizica care pune toti muschii in miscare, care ajuta la dezvoltare, la prevenirea unor boli si efectele sale benefice pot sa defineasca dansul ca pe o terapie. Mai placut este cand dansul imbina utilul cu placutul.
Dansurile pentru copii sunt apreciate in primul rand pentru ca varsta ii face dulci si de admirat si mai cu seama pentru straduinta lor. Copilaria are parca alt gust; si pentru mandria parintilor talentul la dans dezvoltat in timp poate sa aduca participari la concursuri de tot felul.

Daca te-am facut curiose si interesate va invit sa urmariti site-ul dansuricopii.info si va veti da seama ca dansul e o activitate importanta in viata noastra.