Ce am mai terminat in ultimul timp

De ceva vreme nu am mai facut un astfel de articol si nu v-am mai aratat ce am mai terminat , ce mi-a placut si ce nu , asa ca incerc sa recuperez oare cum si o sa va  arat mai multe produse terminate .


Dizolvant de unghii Farmasi  - este preferatul meu si din astea termin si cate 2 pe luna . E ieftin e bun il recomand .
Demachiant Balea -Acesta l-am primit cadou la o comanda de pe un blog sale ,nu am de unde cumpara produse Balea , insa mi-ar placea .Accest demachiant e bunisor insa l-as prefera de 10 ori mai mult pe cel bifazic .
Rimel de la Rimmel  :) Super bun ,o periuta super care difineste foarte bine genele si ii dau nota 10. Momentan am o serie de rimeluri care asteapta sa fie consumate ,dar cand le termin aceste e in capul listei .
Lotiune de corp cu ulei de masline de la Avon - Mi-a placut mult ,tine destul de mult si ceea ce imi place ca are  mici particule , nu stiu exact cu ce ,insa cand intinzi crema pe corp dispar .Imi place , La fel ca si la rimeluri am o colectie intreaga de lotiuni care asteapta incercate cand le termin o cumpar cu siguranta,assta daca nu gasesc altcea si mai interesant in cele care ma asteapta :)
Gel de dus exfoliant de la Avon- iubesc acest gel de dus ,imi place la nebunie ,mirosul , consistenta si cum curata .L-am avut si pe cel cu vanilie ,mi-a placut si acela foarte mult. 
Crema de fata si de noapte de la Avon Solution -M-am inteles destul de bine cu aceste creme .Le-am folosit pana la ultima picatura , da parca au tinut cam mult si m-am plictisit de ele :))
Top Coat - Deborah - sticluta mica si l-am consumat repede .Totusi  e cam scumpicel si cred ca o sa raman la un top coat mai ieftin .
Balsam de buze Forever - a fost un balsam de buze foarte bun .Mi-a placut consistenta si efectul sau , insa costa in jur de 15-20 lei si cred ca pe viitor o sa aleg ceva de la Nivea ,e putin mai ieftin si la fel de bun .
Parfum Refan -copie ... a costat in jur de 25lei 50ml acum vreo 2 ani cred , persita foarte bine ,  2 pufuri si mirosi  2 zile :))are mirosul exact ca originalul si mi se par foarte avantajoase calitate /pret .
Lotiune tonica si crema de fata Handmadesister  le-am castigat pe Blogul Anei si mi-au placut mult . Crema am combinat-o cu putin ulei de migdale si a facut minuni asupra tenului meu .
Rimel Astor Stimulong mi-a placut enorm de mult acest rimel .La fe ca si cel de la Rimmel are o periuta super si defineste foarte bine genele . Merita toti bani si l-as cumpara fara sa stau pe ganduri .
Rimel superextend Avon - la inceput am fost foarte incantata de acest rimel , mi se parea ca face genele lungi , le da volum si le separa foarte bine .Insa dupa ce am descoperit pe cel de la Astor si Rimmel am realizat ca m-am inselat .L-am lasat de izbeliste si acum l-am adaugat in lista celor terminate pentru ca deja a expirat .
Rimel Lash creator volume Deborah -La fel ca si superextendul mi-a placut mult la inceput ,insa acum spre final am realizat ca imi incarca prea tare genele ,Mai am o cantitate considerabila de rimel ,insa il arunc acum ,ca daca nu ramane si expira ..asa ca nu are rost sa  il mai tin degeaba.
Rimel Volume Glamour Max - l-am terminat cam de multicel , mi-a placut si acesta la vremea lui ,intradevar oferea volum , nu mi-a placut periuta , e cam "badarana" insa per total a fost un rimel bunicel .
Deo roll Avon - Acesta e Incandesscence insa le-am luat pe toate la rand si o sa le iau incontinuare , de vreun an am inceput sa le folosesc si sunt foarte multumita de ele .Pretul este unul mai mult decat bun.

Cam multe rimeluri  o sa ziceti , insa am hotarat sa le arunc pe toate unele sunt gata de expirare, unele sunt gata si in plus am alte rimeluri care ma asteapta :) Am inceput deja Super drama de la Avon ,  sunt f dezamagita dar am sa va zic mai multe alta data . 


Etichete: