Recomandarea saptamanii : Erry.ro


Buna dragele mele… am  aparut si eu prin peisaj..dupa o mica absenta ...da au fost si la mine sarbatorile si mi-am luat o mica vacanta, dar acum am revenit si sunt si foarte bucuroasa.De ce ?
Vara a venit, observ ca si-a intrat serios in drepturi si mie una imi place foarte mult treaba asta. E timpul sa ne etalam in rochite, in bluzite si pantaloni scurti. Eu una am trecut de ceva timp la garderoba de vara, bucuria mea… stiti cat tanjeam eu sa se instaleze sezonul cald, ca déja  am noi piese vestimentare si nu le puteam imbraca  .
Daca tot sa schimbat anotimpul atunci de ce sa nu ne  schimbam si gardeoba?   Ce ziceti de un shopping online, in caz de nu v-ati innoit de Paste, nu e taziu nici acum. Astazi va recomand un magazin dragut Erry.ro, cu  produse de calitate si la preturi pentru toate buzunarele, asa dar veti avea parte de stil 100% insa la un pret accesibil in raport calitate/pret. Livrarea comenzilor se face prin curier si chiar nici nu trebuie sa va deplasati pana la Oficiul postal arondat adresei dumneavoastra.



Tricourile si bluzitele subtiri sunt la mare cautare in acest moment, pe site am zarit cateva modele ce mi-au facut cu ochiul. Sunt modele dragute … exact ce se poata sezonul acesta si anume: culori puternice, imprimeurile si dungi.
Colantii nu pot lipsi din garderoba nici unei femei indiferent de varsta sau conformatia corpului .Ei se potrivesc  oricarei persoane si  dupa cum v-am mai zis, mie  imi plac mult. Ma bucur ca s-a depasit faza aceea cand,  peste tot erau colanti negri. Imi place ca acum sunt modele cat mai colorate si modele care te pacalesc usor ,cum ca n-a fi de fapt  un colant.
De la distanta si chiar si de aproape poti sa juri ca acei "pantaloni" sunt o pereche de jeans, dar la o analiza mai amanuntita constati ca de fapt sunt doar colanti elastici.  Mie una tare imi plac , pentru ca ii pot combina in multe feluri si in multe tinute vestimentare.
Si daca tot suntem la capitolul ce se poata vara asta ... va ziceam mai sus ca se poarta dungile... ei bine tot cu dungi am gasit si niste salopete de vara foarte dagute ,dar si cateva in culori tari deasemenea cum se poarta . Dungile isi fac marea reintoarcere in garderoba chiar incepand cu sezonul estival 2013. Mai ales dungile mai indraznete. Salopeta se remarca ca si un element obligatoriu in garderoba oricarei adolescente ce isi doreste sa fie in pas cu moda.  Daca stii cum sa alegi dungile corecte, iti poti crea iluzia unui corp mult mai suplu si a picioarelor tale mai lungi, iar daca ai nevoie de surse de inspiratie, puteti fura cateva idei cool si de la vedete.
 

Si daca sunt printre voi ,fete carora nu le plac dungile , nu le se potivesc sau mai stiu eu ce motiv ,hai sa va arat alte modele de salopete care mai de care mai dragute . Iar pentru persoanele mai discrete, aceste dungi sunt pe masura! Fiti indraznete si faceti  primul pas in ton cu moda!
Nu uitati: trebuie sa va imbracati cum va place, atitudinea face totul!





 

Mai multe gasiti si pe www.erry.ro , aici am facut cu mare greu o mica selectie,  unde am incercat sa acopar mai multe gusturi .
Daca va plac podusele prezentate si daca va intereseaza si pe viitor , va invit sa dati si un like la  pagina de facebook  Erry.ro Tomorrow's fashion Store  pentru a fi mereu la zi cu noutatile   .
Voi ce parare aveti despre  ceea ce se gaseste pe Erry.ro ?


Etichete: