Produse atirid bio/handmade

Noi femeile ne confruntam mereu cu tot felul de probleme, riduri , celulita, vergeturi si multe altele.Barbatilor le mult mai usor ,nu au astfel de probleme , dar si noi cu grija si atentie si putina implicare putem sa aratam bine la orice varsta.
Eu inca nu folosesc produse antirid , dar am inteles ca dupa 25 de ani sunt recomandate astfel de produse.Inca nu simt nevoia dar cine stie pe viitor .
Daca iti doresti un produs antirid bio, il gasesti in magazinele naturiste sau… iti poti prepara chiar tu acasa! Iata cateva retete delicioase cu care poti declara razboi ridurilor:
Masca antirid
Mixeaza toate ingredientele cu un blender, astfel incat sa obtii o pasta foarte fina. Intinde crema pe fata si las-o sa actioneze zece minute. Clateste cu apa calduta. Aplica aceasta masca saptamanal!
Crema antirid
Paseaza fin boabele de struguri, indepartand coaja si semintele, apoi adauga uleiul si amesteca pana capata consistenta. La final, pune sucul de portocale si amesteca pana cand s-a incorporat foarte bine. Pune crema intr-un borcanel de la o crema veche si tine-o in frigider. Aplica in fiecare seara pe fata si maseaza bine pana intra in piele.
Lotiune antirid
Mixeaza toate ingredientele (castravetii cu tot cu coaja, dar bine spalati) si pastreaza lotiunea la frigider intr-o sticla cu capac. Aplica cu un tampon aceasta lotiune pe zonele cu riduri, inclusiv pe gat si decolteu, de doua ori pe zi, dimineata si seara, lasa sa actioneze 15-20 de minute si apoi clateste. Aceasta cantitate ar trebui sa-ti ajunga pentru 3-4 zile.
Lotiune antirid pentru ochi
Da apa in clocot, apoi adauga florile si lasa sa se infuzeze 15 minute. Strecoara si pune lotiunea intr-o sticla de culoare inchisa.

Etichete: