Citeste si te imbogatesti cu MiniPrix


Multe dintre voi cred ca stiti Magazinul Online Miniprix ..chiar si eu v-am aratat cateva dintre cumparaturile facute pe site..Mie una imi place acest magazin ,am cumparat si voi mai cumpara in primul rand datorita preturilor si ofertelor care le prezinta mereu. 
Pentru a afla prima  vestile bune m-am inscris la newsletter .La ultimul newsletter am aflat ca  :



Te imbraci gratis de la miniPRIX

Aboneaza-te la newsletter-ul miniPRIX (Aboneaza-te la Newsletter-ul miniPRIX) sau daca esti deja abonata, fii cu ochii pe toate materialele pe care ti le trimit ei  in fiecare saptamana. Ei, promit sa te premieze asa cum se cuvine si sa te imbrace din cap pana in picioare cu haine de la miniPRIX.
Si daca tot a venit vorba de haine hai sa va zis  si secretul si cum  poti lua toate premiile. Daca nu ai fost pana acum abonat la newsletter, acum este timpul o faci acum. Mai mult cu ocazia aceasta poti sa te imbraci GRATUIT timp de un an de zile de la miniPRIX. Un voucher valoric de 1200 lei te asteapta sa il castigi in fiecare luna!

miniPRIX citesti si te imbogatesti!

Pentru ceilalti dintre voi, care sunt abonate mai demult , concursul  are reguli diferite, dar premii cel putin la fel de atractive. In cadrul fiecarui newsletter pe care il vei primi, vei observa un produs marcat cu un “banut” special.() Apasa, urmeaza sau cum se spune pe internet “click” pe acel produs si ai contabilizat un punct/banut. Atentie, se contabilizeaza 1 singur click/newsletter, ca atare e vorba de click-uri unice in newslettere diferite. Strange in acest fel cel putin 8 banuti/puncte/click-uri unice, intr-o luna de concurs, pe produsele marcate ca atare si ai sansa sa castigi unul dintre premiile puse la bataie:
Prima perioada de concurs: 22 aprilie-21 mai 2013
Eu deja am 5 Banuti stransi si abia astept sa ii strang pe toti 8 ...si cel mai mult sper sa si castig unul din cele 30 de premii .
Vreri si voi ? Atunci abonati-va aici   si nu ratati sansa unor asemenea premii :)





Etichete: