Ce bunatati am testat

Saptamana trecuta primesc aviz de la posta,merg ridic pachetulsi jug repede acasa  ca sunt foarte curioasa sa il deschid ...E de la Depozitul de frumusete   ...
Vai da ce'avem noi aicea :)




4 Oje Gabrini Multivitamin
Nuantele :329 , 318 , 371 , 350
Set de 12 cutiute cu sclipici fin 
si 2 foli cu abtibilduri nail art.
Bine, initial au fost 5 oje insa posta romana ,isi face treaba cum trebuie si na .. mi sa spart o sticluta in pachet chiar daca ojele erau bine protejate in folie din aceea cu bule.Tot pachetul imi era plin cu oja , am incercat eu sa curat ce am putut insa pe oja  a mai ramas putin .
Gata vorbaria hai sa va arat si mai in detaliu ojele si stickerele astazi .Iar zilele viitoare intr-o noua postare va arat si sclipiciul , care dupa parerea mea  e superb <3 , are niste nuante foarte dragute .

Ojele le gasiti aici , nuantele prezentate si inca multe altele ,87 de nuante mai exact :)
Mie una imi plac toate nuantele , tin destul de bine pe unghii si costa doar 4 lei .Stiti deja ca eu nu dau bani multi pe oje si astea mi se par cele mai bune oje ieftine :)

Nuanta 318


Nuanta 329


Nuanta 350
Poza unde am ambele maini este facuta de baietelul meu de 2 anisi 7luni :) Ii place mult sa se pozeze si sa pozeze.Am unele fotografii de la el chiar foarte reusite .
Nuanta 371
Recunosc ca ma surprins frumos aceasta nuanta ,Nu stiu are ceva care imi place si in realitate parca nu e asa albastra ,bate putin spre mov sau nu stiu exact.Insa stiu ca e o nuanta foarte draguta.


Si pentru ca am vrut sa testez si stickerele repede..eram tare nerabdatoare sa vad cum se vede pe unghii ,le-am combinat putin :)


La 3 dintre oje am dat 2 straturi insa pentru linistea mea sufleteasca :) se putea purta lejer si un singur strat , pentru ca acopera foarte bine .Cea albastra am lasat-o intr-un singur strat si uitati ce bine acopera .
Ojele au 13 ml si costa 3,99 lei . Un pret foarte bun la o calitate buna.

Va recomand produsele Depozitului de frumusete , pentru ca au o gama variata de produse la preturi foarte bune ,iar la comenzi mai mari de 150 lei aveti transport gratuit prin curier dar si mici cadouri .
V-am pupat si zilele viitoare am sa va arat si cum arata sclipiciul pe unghii <3 

Etichete: