Sheinside Order no 2

Sunt foarte fericita .. cea de-a 2 comanda de la SheInside mi-a ajuns vineri...  a plecat pe 26 martie iar pe 9 a ajuns in tara si pe 11aprilie  a ajuns la mine .Mult mai repede decat prima comanda. ...nici lui Cathy cea care se ocupa de aceste  treburi nu ii venea sa creada cat de repede a ajuns.
De data aceasta mi-am comandat 3 produse si anume : Un trench  , o rochita de blugi si o jacketa din piele .
Pentru ca vremea nu tine deloc cu mine ... de fapt cu nici unul din zona noastre de vreo saptamana si ceva ploua incontinuu si e frig ...nu am putut sa imi scot noile achizitii in lumea.. Asa dar am decis sa vi le arat in cateva poze facute pentru o scurta iesire cand am prins putina vreme linistita si in casa...

Da am sa va arat  2 tinute ... si sper sa va placa combinatiile .. iar daca aveti si alte idei de combinatii pentru hainutele mele .. va rog sa mi le comunicati:)





Jacketa o gasiti aici  la 79 $  . Este dintr-o piele foarte moale si placuta la atingere. . Imi place foarte mult ..Imi place de asemenea ca este versatila si o pot purta si in combinatie cu o rochita mai eleganta dar si cu ceva mai casual . Are fermoarul pe o parte care de asemenea imi place foarte mult. . este subtirica  si este potrivta pentru primavara .Dar cum la mine inca nu e primavara .. mai am putin de asteptata pana sa o scot la plimbare in adevaratul semn al cuvantului :)
In concluzie I love it 

Rochita din denim o gasiti aici   la pretul de 33,23 $ . Incep prin a spune ca imi place foarte mult imprimeul ..Ii sta foarte bine  lui Tour-Eiffel pe rochita mea:)
Rochita este dintr-un denim mai grosut si se poate purta si acum pe vremea asta mai rece cu ceva deasupra spre exemplu cu jacketa de mai sus , sau cu un cardigan ori un sacou .. combinatii exista :) Este o rochie casual dar se poate transforma usor in ceva mai elegant daca o combini cu ce trebuie .Mi-ar mai fi trebuit si mie cateva accesorii , poate un colier frumos, o curea in talie .. dar .. data viitoare :)
Ce parere aveti eu una sunt foarte multumita si de aceasta alegere .

Cel de-al 3 lea produs primit este un trench foarte foarte dragut <3  pe care l-am indragit de prima data cand am descoperit site-ul Sheinside si am zi al meu trebuie sa fie :)


Trench-ul il gasiti aici  si e la reducere 52 $ , daca va place ar trebui sa va grabiti pentru ca nu  mai sunt decat 60 de unitati.
E cambrat si are buzunare ...urasc cand o haine nu are buzunare.. chiar daca port mereu geanta dupa  mine am nevoie si de un mic buzunar macar .. pun nu pun ceva in el.. dar sa fie acolo :))
Tinuta compusa de mine este o combinatie cu o rochita - deci o tinuta eleganta , insa merge foarte bine si cu o pereche de pantaloni sau blugi skinny si o pereche de botine ..Idei am trebuie doar sa se incalzeasca afara .  
Este potrivit pentru primavara ..chiar si pentru  toamna dar  o toamna mai calduroasa ...


Toate produsele sunt marimea L  , eu in general port M /38  , dar dupa masuratorile lor  L mi se potrievste .Nu am avut neplaceri cu nici una , calitatea mi se pare buna , si marimile se potrivesc exact asa cum scrie pe site ..
Pachetul a fost frumos ambalat si ca si data trecuta mi-a ajuns acasa.. ma scutit de mersul la posta vamala avand in vedere ca nici nu am asa ceva in oras .
Transportul Gratis oriunde in lume indiferent de valoarea comenzi . Preturi bune ,calitate buna .. un punct forte si recomand cu incredere daca va place ceva sa cumparati pentru ca merita .


Ati vizitat site-ul va place ceva ? Aratati-mi si mie :) puteti sa imi lasati link in comentarii ....poate cu ajutorul vostru imi fac un whislist pentru urmatoarea comanda.. nu ca nu as avea unul lung pana in momentul de fata :))))

Etichete: