Lingurite si cani unicat

Cred ca multe din voi stiti de tacamurile si canile personalizate unicat... si eu am vazut astfel de produse de curand si mi-au placut foarte mult...Sunt haioase si tare indragite mai ales de copii, dar nu numai, datorita personajelor si figurinelor reprezentate pe ele.


Carui copilas nu i-ar place sa manance cu lingurita sau din bolul  pe care ii scrie numele lui. O adevarata incantare  mai ales ca la el pe lingurita troneaza frumos Mickey , Winnie the pooh,Ariel sau stiu eu ce alt  personaj indragit de acesta. Iar pentru tine  ,spune sincer nu ar avea cafeaua/ceaiul un gust mai bun..daca ai savura-o dintr-o ceasca asemenea celei de mai sus ?:)



Puteti refuza asa niste bijuterii? Acestea dupa parerea mea pot fi oferite ca si cadou si cu siguranta sarbatoritul va fi mai mult decat incantat de cadoul sau.
Pe pagina de facebook Lingurite Unicat veti gasi mult mai multe modele de lingurite de cafea, de ceai ,lingurite  pentru copilasi,canite ,boluri ...
Pentru cata migala ,indemanare si imaginatie iti trebuie pentru realizarea lor , aceste produse au un pret foarte bun pentru buzunarele tuturor. 
Pretul unui produs(lingura ,furculita , cutit) este 18lei  si este unic indiferent de marime sau personajul ales.
Se poate lucra pe 4 dimensiuni de tacamuri :

Toate tacamurile sunt din inox si se garanteaza pentru calitatea lor ,iar materialul cu care sunt imbracate este fimo -un fel de plastilina...
Pretul unui bol/cana este de 25 lei indiferent de marimea sau modelul/personajul ales .
Dar daca vreti sa aflati mai multe despre Irina -persoana care se ocupa de toate acestea  si despre cum ajunge o lingura simpla in ceva deosebit atunci va invit sa vizionati acest  filmulet - cu siguranta va va placea.

Daca v-am convins ca ar trebui sa aveti macar un exemplar din astfel de tacamuri atunci trebuie sa stiti ca :
Din luna Noiembrie 2012 s-a inaugurat sectiunea Vip  si ar trebui sa stiti ca in aceasta sectiune accesul este limitat la un anumit numar de persoane.
Dar totusi pentru "fabuloasa" suma de 1 ron pe luna ...puteti beneficia de urmatoarele facilitati:
Simplu nu-i asa? Cu siguranta intr-o postare viitoare am sa va arat cat e Rares de incantat cand mananca cu astfel de tacamuri.



Voua va plac astfel de tacamuri ?Veti cumpara sau ati cumparat ?
Dupa cum ziceam si mai sus pe pagina de facebook Lingurite unicat veti gasit toate aceste modele prezentate si multe altele, iar daca aplicatti in sectiunea Vip va puteti personaliza obiectele dupa bunul plac asa ca va invit sa faceti o scurta vizita pe pagina.




Etichete: