Leapsa cand eram mica

Am preluat aceasta leapsa de la Gabrielle's Blog  Mi-a placut tare mult si am zis trebuie neaparat sa il fac si eu  .Citind articolul ei m-a apucat nostalgia si tare mi-as mai dori sa fiu mica..Acum constientizez vorbele adultilor de pe vremea aceia ..." lasa ca o sa te saturi sa fii mare -bucura-te acum de copilari " si eu in gandul meu ... " ce stiti voi ... ca e nasol sa fii copil ..nu poti sa faci nimic... abia astept sa implinesc 18 ani sa fiu majora... si acum asa mi-as dorii sa dau timpul cu vreo 20 de ani in urma :( Dar nu se poate ... mergem inainte . V-as fi atasat si o poza cu mine din copilarie ..dar toate sunt la mama :)
Gata sa trecem la treaba :)




Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
Cand voi fi mare vreau sa fiu actrita , cantareata , fotomodel :)) Sau croitoreasa ca mama :)) N-am ajuns nici una din astea ..dar timpul nu-i pierdut ,nu ? :)))


 Care erau desenele animate preferate?
Saillor Moon , Captain Planet , Tom si Jerry , Casa  Zburatoare ,Masca lui Zorro 

Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere si de ce?

Cea mai frumosa zi de nastere ? Nu stiu ,toate au fost frumoase , eram super incantata cand veneau toate rudele care mai de care cu cadouri ,papusi si dulciuri ...imi placea la nebunie ca ziua mea se sarbatoreste de 2 ori intr-o saptamana:))

Ce jocuri preferate aveai?
Toate jocurile pe  care cred le-a jucat toata lumea ... Flori fete si baieti, telefonul fara fir , Bucatarul , Elasticul  , Prinsa pe nume ,tari ....

Ce iti doreai neaparat sa faci si inca nu ai reusit?
Mi-as fi dorit sa fiu ori o gimnasta ori o dansatoare .. Gimnasta am fost doar vreo cativa ani si nu mai tin minte motivul pentru care m-am lasat , iar dansatoare am fost doar pe perioada generalei si a liceului . Cand se organizau tot felul de spectacole  sau serbari  imi luam trupa de fete ... si le aratam ce stiam .Cea mai mare realizare a fost cand am dansat pe scena de la " serbarile zapezii" un festival anual unde se aduna destul de multi spectatori si din oras si din tara. Am fost tare mandra de mine :)

Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Dupa cum am zis si mai sus -gimnastica mi-a placut .... si dansul 

Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
Aaa am avut multi ... imi placeau si cei de afara si cei de la noi. Animal x a fost si a ramas in sufletul meu de ani de zile. Mi-au placut si Andree, Angels , Valahia ,Genius , As XX, Britney Spears , Backstreet Boys, Thalia , Natalia Orero , N'sync si lista poate continua ..Chiar si acum ascult aceste trupe ...am playlist pe Youtube si le ascult aproape zilnic :) si nu ma satur 

Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Mos Nicolae?
Hmm cred ca o papusa Barbie ,era din cauciuc moale si isi indoia mainile si picioarele .Era wow ...


Ofer aceasta Leapsa, tuturor persoanelor care doresc sa isi mai aminteasca putin de a lor copilarie.Cele care nu aveti blog astept si raspunsurile voastre in comentarii ..mi-ar placea sa impartasiti si voi cu mine aceste amintiri frumoase .

Etichete: