ERRY.ro eleganta si stil

Mult timp nu am purtat rochii si am fost mai mult pe stilul sport, casual...  daca voiai sa cauti  ceva pe internet,in calculatorul meu, pe google  primul cuvant care iti apare era colanti online :) da am purtat o perioada colanti ,la aproape toate tinutele ..imi placeau si inca imi plac mult ..Ii poti combina in multe feluri si ai multe oportuntati , mi se par foarte practici ..Oricum astept vara sa imi scot colanti mei la plimbare ...
Da si dupa cum va ziceam la inceput multa vreme nu am purtat rochii, insa cum am devenit femeie maritata si mamaica  ..m-am gandit sa port si eu tinute mai elegante si in special mai multe rochite . Mi-a placut intotdeauna sa port rochii de seara ,doar ca avand evenimente  speciale mai rar ...ma rezum doar la rochii casual , sau topuri si bluze care le pot combina cu un jeans sau pantalon mai elegant si astfel nu imi pierd din eleganta care vreau sa o eman. Oricum cred ca v-ati dat seama si singure ca ador rochitele ,nu exista postare in care sa nu va  arat cate una frumoasa.Si oricum sunt de parere ca oricate rochii ai avea tot nu ai de ajuns.De fapt cred ca aceasta problema este a tuturor femeilor si este valabila in general la toate hainutele nu doar in cazul  rochiilor.

In magazinul online ERRY.ro am gasit tot ce imi place mie  de la rochii ,colanti , lenjerie intima pana la incaltaminte si culmea sunt si preturi foarte bune pentru toate buzunarele..un raport calitate- pret inegalabil.
Cateva rochii care mi-au placut ,sunt mult mai multe ,dar m-am chinuit sa fac o selectie.



Topuri ,bluzite ,colanti 

Din punctul meu de vedere toate sunt minunate..
Ce imi place la acest site este ca : Produsele vin acasa..sunt trimise prin curier si costa doar 15 lei ,zic "doar" pentru ca mi se pare putin , fata de alte magazine care folosesc acelasi curier insa  pretul transportului  este mult mai mare. Un alt aspect care imi place , este acela ca in cazul in care nu imi mai doresc produsul ,nu mi se potriveste sau invoc orice alt motiv si doresc sa il returnez ..acest lucru se poate in termen de 10 zile si nimeni nu imi cere explicatii,imi primesc bani inapoi singura conditie este ca produsul sa fie returnat exact asa cum l-am primit. Tentante toate  astea nu  ???

Sper ca v-au placut produsele prezentate ,si  va invit si  pe site sa vedeti  alte frumuseti.Iar daca vreti sa fiti mereu la curent cu ce este nou va invit sa dati un like paginii de facebook   Erry.ro Tomorrow's fashion Store .

Etichete: