3D Whitestrips - Review


Astazi sa implinit 1 saptamana de cand am terminat de testat 3D Whitestrips . Am avut ocazia sa testez aceste benzi miraculoase care va zic din start mi-au placut foarte mult .
Pentru cele care nu stiti 3d White Whitestrips este un  sistem de albire de dinti care protejeaza smaltul, si ofera dinti vizibil mai albi garantat.3D  Whitestrips este cel mai apreciat si cel mai bine vandut produs din Statele Unite.Cu sute de mii de clienti multumiti si recomandarea tuturor medicilor stomatologi, acesta este alegerea perfecta pentru albirea dintilor. 
Pachetul vine cu 10 pliculete a cate 2 benzi cu gel -6% Peroxid de Hidrogen. Aceste pachet are benzi suficiente pentru 10 zile , insa efectul se vede chiar de la a 3 zi pentru dinti mai ingalbeniti ,la cei mai albi se vede chiar dupa prima aplicare. 




3D  Whitestrips sunt plasturi subtiri si flexibili acoperiti cu gel de albire pe baza de peroxid. Conceputi sa se conformeze formei dintilor , acestia functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt, pentru a albi vizibil dintii. Toate studiile producatorului arata ca 3D Whitestrips nu pune in pericol smaltul dintilor.



Se folosesc zilnic timp de 10 zile cate 30 minute.Nu sunt deloc incomozi plasturii, la inceput cand mi-am pus aveam tendinta sa vorbesc ciudat... dar imediat m-am obisnuit cu ei .. si n-am mai avut probleme. Pentru rezultate mai bine se recomanda a nu se spala inprealabil pe dinti ...iar la final se  periaza ,curata sau sterg dintii.Eu una m-am spalat ..pentru ca imi ramanea mai mereu cate putin gel pe interior .
Rezultate si mai bune cred ca se obtin folosind si pasta de dinti din aceiasi gama...mi-as dori sa mai incerc aceste benzi si sa folosesc si pasta de dinti .

Mi-ar fi placut sa va arat si diferenta de la dintii mei cum erau inainte si dupa.. insa nu am cei mai mari si frumosi din lume :) asa ca nu imi ramane decat sa va asigur ca tot ce am zis mai sus este adevarat .
Dintii mei sunt mai albi ,mai frumosi mai stralucitori.. .Nici inainte nu erau ei tare galbeni ..in  plus nu demult am facut un detartaj..oricum rezultatul final este uimitor ..
Daca ai nevoie de o albire urgenta a danturii ..nimic mai simplu.. in 10 zile ai cei mai frumosi si albi dinti  si toate astea la tine acasa.. fara vizite la stomatolog si bani aruncati pe fereastra.

Eu una sunt foarte mandra de dinti mei ... 
Am uitat sa va zic gelul nu este deloc periculos, nu ataca smaltul dintilor si nici efecte adverse nu exista.

Daca aveti nevoie de asa ceva  sau pur si simplu vreti sa va transformati zambetul int-unul stralucitor si frumos ...atunci puteti intra  pe www.albirea-dintilor.com/ va comandati produsul preferat si in maxim 10 zile veti avea un zambet de revista.
Eu una va recomand cu incredere   si cu mare drag , acesti plasturi ...

Ati incercat ? Va tenteaza?

Etichete: