Yfo.ro

Mereu mi-au placut hainele de la Vero Moda si Only .Nu stiu de ce dar cele doua firme sunt destul de cunoscute si cu toate acestea preturile nu sunt unele exorbitante,iar calitatea este una foarte buna.
Eu sunt de parere ca Haina nu il face pe om, dar il pune in evidenta, de aceea trebuie mereu sa avem grija de aspectul nostru .Si mai cred ca prietenii cei buni sunt cei vechi, hainele sunt bune noi.
Toti vrem sa ne innoim mereu cu cate ceva frumos ieftin si bun in materie de imbracaminte. Prin intermediul magazinului Yfo.ro acum e mai simplu.
 Pur si simplu alegerea pentru garderoba noastra, a fetelor, VERO MODA reprezinta brandul de moda ales constient de o femeie tanara si independenta, care vrea sa se îmbrace bine si sa plateasca mai putin.

 VERO MODA ofera haine de calitate la preturi accesibile si inspiratie pentru o femeie tanara care vrea sa arate bine si care vrea sa se distreze cu look-ul ei.    La VERO MODA, clientul gaseste hainele potrivite la pretul corect si posibilitatea de a fi efectiv la moda. VERO MODA traieste si respira tendinte. Noile colectii ofera modele gen “can’t live without” alaturi de alte elemente esentiale de garderoba. 'Nici brandul Only nu se lasa mai prejos .

  ONLY imbratiseaza magia posibilitatilor în cadrul vietii de zi cu zi. Aceasta este filozofia brandului:  ONLY este despre tine – si numai despre tine.    Unicitatea este numele pentru toate modelele si colectiile ONLY. Fiecare element este creat cu acesta senzatie speciala “ONLY”,  identitate de baza a brandului, senzatie care poate fi descrisa doar prin focusarea pe taria feminina, încrederea în sine si stil.

Daca va place sa va innoiti mereu garderoba dar mai ales cu haine de calitate si la prreturi bune atunci nu va ramane decat sa dati o raita prin magazinul online Yfo.ro .Acesta este singurul magazin care este importator direct,restul celor ce comercializeaza brand-uri  ca Vero Moda sau Only vand colectii vechi,stocuri sau lucreaza prin alti intermediari din afara tarii.



In acest magazin deja se gaseste colectia noua pe 2013 ,dar si produse din colectia toamna-iarna.
Cea mai frumoasa parte este ca la fiecare 2 saptamani se adauga noutati,deci nu are cum sa va plictisiti de acelasi produse pe site.


Iar pentru ca cei de la Yfo.ro nu uita de copilu tau ,ei comercializeaza si produse pentru copii .Si pentru ca ei sa nu fie mai prejos de voi ,produsele pentru copii sunt tot de firma. Acestea sunt confectionae de Name It.
       Name It proiectează pentru copii haine trendy si pline de culoare si face acest lucru inca din 1986. Hainele Name It sunt pentru copii “cunoscatori” de modă, care stiu exact ce vor.
Image
 Name It ofera  pentru copiii de toate varstele: haine moi si pufoase pentru bebelusi, haine confortabile si distractive pentru copii mici si stilul “cool”, cum ar fi blugi slim fit sau un stil casual mai relaxat, pentru copiii mai mari, care stiu cu adevarat ce vor.
Image
De asemenea gasiti o gama variata de hainute in toate stilurile , pentru toate varstele atat pentru fetite cat si pentru baietei.


Eu zic ca merita sa va faceti un moft din cand in cand ... atat voua cat si copiilor vostri.Eu una renunt la orice pentru a-mi achizitiona bluza/rochita ... dorita .La fel si pentru copil,daca imi place ceva pentru el fac tot posibilul si ii cumpar,poate renunt la o jucarie inutila si ii cumpar ceva folositor cum ar fi o hainuta  frumoasa si la moda.
Voi ce parere aveti , ati vazut ceva frumos pe site ?



Etichete: