Simturi din asternuturi

Dormitorul  e singura incapere din casa unde  merita sa investesti toti banii .Dormitorul si asternuturile iti stiu toate secretele si toate momentele petrecute dincolo de usa .Pe langa toate acestea dormitorul e locul unde te cufunzi in gandurile tale, e locul unde dupa o zi istovitoare de munca te arunci in pat si te relaxezi.
La     toate acestea  contribuie o lenjerie de pat frumoasa  ,confortabila si moale la atingere , doua  perne mari si moi si de ce nu o pilota cu care sa te invelesti in serile mai racoroase.
Pentru mine toate acestea sunt importante ..toate acestea imi ofera confortul de care am nevoie pentru un somn linistit . Cum sa nu te simti ca o regina ..si o rasfatata daca ai  in dormitorul tau astfel de lenjerii. 










Aceste lejerii minunate au  modele elegante si sofisticate, cu diferite texturi ,materiale chiar si pentru cei pretentiosi. Pentru a completa somnul si rasfatul dupa cum ziceam si mai sus ,completam cu o perna ..o perna moale ,pufoasa din pene si puf , sau de ce nu o perna muzicala .

Aceasta perna te va ajuta sa te  relaxezi in adevaratul sens al cuvantului .Poti asculta muzica preferata sau sa inveti o limba straina .
Perna este moale si confortabila, are  speaker integrat (nu se simte) si  3.5 mm stereao jack. Este  compatibila cu playere MP3, pc sau  telefoane mobile .

Si cel mai important are un pret incredibil , doar 59 de lei . Mie mi se pare un pret foarte bun, avand in vedere ca e prima perna de acest gen pe  care o vad si mi se pare o idee foarte ingenioasa. Voi ati mai vazut/auzit de astfel de perne ? Eu una as incerca o mai ales ca imi place sa adorm cu muzica .Ar fi perfecta pentru mine si sotul meu.
Mai mult cred ca de Pasti ma voi innoi cu 2 astfel de perne ... Chiar ma fascineaza.

Avand  una din lenjeriile  prezentate mai sus, o perna confortabila cum sa nu te pierzi in asternuturi ,cum sa vrei sa te mai ridici din pat , cum sa nu ai un somn linistit si odihnitor .
Cum ziceam si la incept investesti in dormitor ,investesti in tine de fapt pentru ca la urma urmei tu beneficiezi de tot .



Articol scris pentru campania  Blogawards .