Review - Gelul de dus cu rodie de la Capra Nera

Voi cum va relaxati dupa o zi de munca sau pur si simplu o zi mai grea ? 
Pentru mine o relaxare buna inseamna o baie fierbinte :D fie in cada fie in dus ,dar pentru ca daca stau prea mult in cada ma ia somnul ,prefer mai des dusul :)  . Dupa dusul bine meritat ,prefer sa ma uit la un film bun , sau la unele din serialele  preferate ...dupa toate acestea adorm ca un prunc . 
Gelul de dus care il folosesc eu de vreo 2 saptamani este Gelul de dus de la Capra Nera .
Acum vreo 2 saptamani m-a sunat curierul , stiam ca trebuie sa primesc un cadou insa nu stiam exact ce e ,a fost un cadou surpriza .Am deschis pachetul nerabdatoare si chiar am avut o surpriza foarte placuta. 
In pachet de afla acest gel de dus cu rodie si minerale din Marea Moarta .



Alaturi de acest gel de dus am primit si o scrisorica care m-a incantat foarte tare.Acea scrisoare e oarecum personalizata .Cei de la  Capra Nera au ales pentru mine un gel de dus care au crezut ei ca ma reprezinta ,si judecand dupa miros eu zic ca nu au dat gres. M-au nimerit la fix . Cateva randuri din scrisorica  "Rozul este o culoare care o face pe cea care o poartă să iubească lumea şi viaţa.Este culoarea dragostei şi reprezintă romantismul.Este totodată şi culoarea sexualităţii,având puternice conotaţii afective.Este simbolul iubirii tainice şi are rolul de a îmbuna sentimentele "
Eu tot vorbesc aici de aceasta firma dar nu stiu cati dintre voi o cunoasteti .Eu sincer am aflat de curand de ea ,dar o voi tine mine de acum incolo pentru ca au produse foarte bune .
CAPRA NERA este de 12 ani pe piata vanzarilor directe din România si isi vinde produsele printr-un sistem de marketing inedit, denumit party selling. Cu alte cuvinte, doamnele se întalnesc la suete de frumusete, unde au ocazia să testeze produsele gratuit si unde, de fiecare data, răman impresionate de calitatea lor. Anul trecut, cu ocazia lansarii gamei Mineral Beauty System – peste 50 de produse cu minerale naturale de la Marea Moarta si cu ulei de Argan – au fost vedetele prezentariilor din tara ,iar cei interesati au primit astfel de produse .  
Si Gelul meu de dus face parte tot din gama Mineral Beauty Sistem .
Descrierea oficiala arata cam asa :
Gelul de dus cu rodie si minerale de la Marea Moarta are o aroma relaxanta, hraneste si curata in profunzime. Aduce un aport bogat de vitamine si minerale, care protejeaza pielea pe parcursul intregii zile. Gelul de dus cu rodie hidrateaza, creste elasticitatea si imbunatateste aspectul pielii lasand-o ferma. Se aplica prin masaj circular, cu ajutorul Buretilor Matase de Mare, pe pielea umeda in timpul imbaierii sau la dus, apoi se clateste.

Parerea mea :
Produsul vine ambalat intr-un recipient simplu , incolor de 500 ml ,cantitate considerabila . Chiar daca este transparenta si simpla sticla , mie imi place, pentru ca asa pot vedea cu usurinta cat produs mai am .Sticla are o pompita care ma ajuta sa imi dozez cantitatea dorita de gel .
Acesta  are culoarea roz ,in poze se vede rosu , dar e roz , miroase divin si are o consistenta groasa , cand imi dozez seamana putin cu o gelatina ......


Acest gel de dus m-a ajutat sa ma relaxez si sa imi hranesc pielea in acelasi timp.
 Ingredientele minune sunt :
Extract de muşeţel, extract de morcov, extract de papaya, Aloe Vera gel, ulei de migdale dulci, ulei de Jojoba, ulei de masline, ulei din sâmburi de struguri roşii, ulei de cocos, provitamina B5, vitaminele E şi C.
Mirosul pe piele persista cateva ore si lucrul acesta ma face sa il iubesc. In acest moment este cel mai bun  gel de dus pe care l-am folosit . Datorita consistentei nu e nevoie de mult produs 2-3 pompite sunt de ajuns pentru o baie reconfortanta si de durata ,pentru ca o astfel de sticla cred ca imi ajunge si 2-3 luni . Nu imi usuca pielea mi-o lasa catifelata, parfumata si hidratata .Ce altceva as putea sa imi mai doresc .
Daca v-am facut curioase si va doriti si voi un astfel de gel de dus , il gasiti aici  .
Se gaseste in mai multe arome :
Mango , Ocean  si Lapte si Miere .
Sincer as vrea sa le incerc pe toate dar  parca cel cu Lapte si miere ma atrage cel mai mult .

Voi ati folosit produse de la Capra Nera pana acum ?Ce impresie v-au lasat ? Mi-ati putea recomanda si altceva ?

Etichete: