Privind spre cer

Privesc spre cer , sau mai bine zis mi-ar placea sa privesc in fiecare noapte  ,sa adorm cu imaginea cerului senin si instelat , iar soarele sa ma trezeasca dimineata . 

De mica am avut aceasta dorinta . Era cat pe aci sa se indeplineasca dar am plecat din casa parinteasca inainte sa se finalizeze toata treaba .
Va intrebati probabil ce tot vorbesc eu aici si nimeni nu intelege nimic .Ei bine parinti mei au facut casa de la 0 . Au inceput incet incet si constructia ei  a durat destul de mult timp..Sus la etaj ar fi trebuit sa fie camera mea. Pentru mine era deja proiectat,  ca pe acoperis sa se instaleze o  fereastra de mansarda .Dar din pacate a durat ceva timp pana sa se finalizeze toata operatiunea iar eu intrE  timp  m-am mutat cu prietenul meu ,pe vremea aceea .(in prezent mi-a devenit si sot :)) . Acum merg doar in vizita  si din pacate nu am prins nici o noapte in care sa adorm numarand stelele  si trezindu-ma cu razele calde ale soarelui pe obraz . 
Tata comandase fereastra de pe www.ferestredemansarda.net si alesese o fereastra  Velux
 
De ce Velux ? 
Velux pentru ca dupa o scurta informare a aflat ca :  VELUX este o companie internationala înfiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea sa asigure lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regasesc în milioane de case din întreaga lume.

Astazi, dupa mai mult de 65 de ani de la instalarea primei ferestre de mansarda într-o scoala din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat - dar valorile au ramas aceleasi, asa cum au fost exprimate prima oara de fondator.
Calitatea nu este un subiect de compromis pentru VELUX, este o prioritate importanta pentru ei si de aceea  investes resurse importante pentru testarea produselor în laboratoare speciale, testarea produselor pe piata, controlul calitatii, astfel încat sa fie siguri ca produsele lor  satisfac toate cerintele de calitate.



De ce  a ales tata tocmai magazinul online www.ferestredemansarda.net .
Simplu ,pentru ca sunt singurii distribuitori din Romania care ofera un discout suplimentar fata de pretul producatorului si pentru ca au o echipa de profesionisti care te pot indruma sa iti alegi fereastra de mansarda potrivita cerintelor tale. 

In momentul de fata exista si o promotie pentru aceste ferestre  si anume :
Rav Construct Company, distribuitor autorizat VELUX , va propune pentru aceasta perioada o noua promotie pentru ferestre de mansarda si accesorii VELUX .
La achizitionarea a cel putin trei ferestre de mansarda VELUX primiti un discount suplimentar de 6 % din pretul afisat pe site-ul nostru . Discount-ul suplimentar se aplica si ramelor de etansare .

Recomand cu incredere acest magazin online si produsele Velux care au o calitate net superioara. Alege calitatea la preturi surprinzatoare .