Partener media in SuperBlog

A venit si randul ultimei probe din cadrul competitiei Spring SuperBlog 2013 .Tema de data aceasta este putin mai diferita .
De fapt sunt doua teme , la alegere :
 1. In calitate de laureat al competitiei Spring SuperBlog 2013, cum v-ati recomanda ca potential partener media in viitoarea editie SuperBlog? Vrem sa va cunoastem mai bine, sa aflam cum va definiti ca bloggeri si cum ati vedea voi colaborarea cu noi, in calitate de potential partener media. Va puteti inspira / documenta de la actualii parteneri media.
2. Cum credeti ca se desfasoara o zi de lucru la unul din partenerii media Spring SuperBlog 2013? Va puteti referi la unul, mai multi sau toti partenerii media, la alegere.
M-am tot gandit ce sa scriu si la care tema sa ma refer. M-am hotarat sa scriu totusi la a doua tema chiar  daca nu stiu exact ce face un  partener media dar totusi voi improviza putin.Prima tema chiar am scos-o din calcul pentru ca nu ma vad o castigatoare si nici nu am un talent la scris  chiar atat de dezvoltat ca alti bloggeri care chiar merita sa fie pe lista partenerilor .
Persoana care se ocupa de aceasta parte ..cred ca se culca noaptea tarziu si trezeste dimineata devreme .Isi savureaza cafeaua linistita ,sau nu ,depinde de stare si treaba pe care o are in ziua respectiva,Dupa toate acestea deschide laptopul si de pune pe treaba.Se pregateste sa  isi sustina si sa-si promoveze evenimentul pe care-l reprezinta, punand la dispozitie tot ceea ce poate oferi în materie de promovare: articole, emisiuni, interviuri, reactii.Rolul unui partener media este de a fi imaginea in Mass Media iar orice actiune intreprinsa de el va duce la asumarea rolului.
Cam asa cred eu ca o tine o zi intreaga ...dupa toate acestea cand unii sunt satui de somn se aseaza si ea in pat ,adoarme cu greu pentru ca se gandeste la proiectul pe care il are de pregatit pe dimineata urmatoare .
Intr-un final adoarme iar dimineata urmatoare  o i-a de la capat.Asa cred eu ca decurge o zi normala din viata unui partener media al competitiei Spring SuperBlog.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013 .