Noutati Charme d`Orient: GOMAJ ENZIMATIC BIO

Exfolierea, cunoscuta si sub numele de gomaj, ea ajuta la indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, celule care se acumuleaza si o impiedica sa respire. Celulele pielii noastre se multiplica, mor si se regenereaza. Gomajul accelereaza acest fenomen natural, stimuland regenerarea celulara si microcirculatia sangvina de suprafata. Pielea isi regaseste supletea si finetea.

Charme d’Orient isi intregeste gama de produse BIO cu un nou gomaj dedicat tenului sensibil – GOMAJ ENZIMATIC BIO. Este un produs 100% natural, BIO si ECO certificat, pe baza de acizi de fructe, ulei de argan si uleiuri vegetale care confera prospetime si luminozitate tenului.  



Acest gomaj este unic datorita combinatiei de acizi de fructe, ulei de argan si alte uleiuri vegetale care confera prospetime si luminozitate chiar si celor mai sensibile tenuri.
Acizii de fructe, cunoscuti si sub numele de AHA, sunt recunoscuti pentru actiunea keratolitica: faciliteaza
desprinderea celulelor moarte de la suprafata pielii. Acizii de fructe indeparteaza delicat celulele moarte permitand o mai buna oxigenare.
In acelasi timp, uleiurile vegetale hranesc pielea in profunzime si o ajuta sa-si conserve vitalitatea. Uleiul de argan si cel de migdale dulci ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare si nutritie a epidermei care devine astfel mai luminoasa.
Actiunea sincretica a acizilor de fructe si a uleiurilor vegetale continute in Gommage-ul Enzimatic BIO ajuta la restructurarea non-invaziva a pielii. Tenul isi redobandeste luminozitatea si prospetimea.
Stafuri de utilizare : Aplicati Gommage-ul Enzimatic BIO pe pielea umeda - fata si gat. Masati cu miscari circulare timp de 2- 3 minute si clatiti cu apa. Repetati procedeul odata sau de doua ori pe saptamana.