Leofex cauta Shoe Tester

Leofex.ro cauta Shoe Tester .Da ati citit bine ,se cauta persoane care sa testeze  timp de o saptamana ,o perche de pantofi la alegere .Cu ocazia lansarii noii colectii primavara-vara 2013,Leofex angajeaza cu contract de colaborare 20 persoane din toata tara, pentru a indeplini rolul de tester pentru pantofi din colectia noua. Persoanele selectate dupa ce au testat  timp de o saptamana incaltarile  trebuie sa  intocmeasc un raport de “purtabilitate” care sa descrie cel putin urmatorii trei parametri: Aspect, Comoditate, Mix&match.cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte). Pe langa toate acestea persoanele alese vor fi rasplatiti si cu suma de 150 de ron.
Si cu pantofi noi si platit pe deasupra ....suna foarte bine zic eu :) Se poate spune ca e un job pentru o saptamana,oricum mie mi se pare foarte interesanta ideea .  Aceasta campanie este valabila pana pe 31 martie ,aveti suficient timp sa va inscrieti pe pagina de facebook  sau sa trimiteti un C.V . pe email cariere@leofex.ro care sa cuprinda ,varsta, sex, greutate  ,nr pantof ,alti parametri pentru evaluarea pantofilor si  sugestii generale referitoare la pantofii Leofex.Detalii mai gasiti si La campanie de testare .
Pentru a va ajuta putin la ultimul punct vreau sa va arat cateva perechi de incaltari .Atat pentru femei cat si pentru barbati ,pentru ca la aceasta campanie poate participa toata lumea. 
Pentru femei 
 Si pentru barbati ..
 

Preturile acestor modele sunt undeva intre  130-180  si sunt din piele .

Si dupa cum ziceam ,daca vi se pare interesanta aceasta campanie ,si eu zic ca e foarte interesanta ,zis sa va inscrieti ,nu stii niciodata de unde sare iepurele :) 
Te poti alege si cu o pereche de incalataminte noua dar si cu banuti .Tot ce ai de facut e sa ii porti  o saptamana si apoi sa iti zici parerea despre ei . Asa job-uri sa tot gasesti.La urma urmei e un job zic eu , si unul foarte profitabil mai ales ca noi femeile oricat a avea, niciodata nu e de ajuns...adica cel putin la mine  se aplica aceasta regula :D
Eu m-am inscris deja in campanie, mi-ar place extrem de mult sa port macar perechea de balerini prezentata mai sus.


Voi ce faceti v-ati inscris , va inscrieti ?Cum vi se pare aceasta initiativa?