Lansare a jocului StarCraft II


Mare lansare mare ...in lumea jocurilor video.Poate voi nu sunteti impatimite ale jocurilor ,dar poate aveti prin familie.
Un sot ,un frate ,cumnat sau copilul..Sotul meu spre exemplu joaca un joc asemanator ..are vre-un an de zile si inca nu sa plictisit  ,iar la aflarea vesti asteia s-a bucurat mult.
Daca aveti si voi cunostinte va dau o veste buna pentru ele ,bineinteles ;)
 Luni , 11 martie 2013, de la 21:30 se face face lansarea oficiala a  jocului StarCraft II: Heart of Swarm.in Bucuresti la  Media Galaxy Orhideea.
In acelasi timp aceasta lansare se face si in tara ,mai exact in magazinele Altex din: Constanta, Cluj, Iasi, Ploiesti si Sibiu.

StarCraft II: Heart of the Swarm este primul expansion pack pentru jocul  de strategie militara SF de mare succes StarCraft II: Wings of Liberty dezvoltat de Blizzard Entertainment.


Caracteristici principale ale StarCraft II: Heart of the Swarm sunt :

- Continua povestea epica a jocului StarCraft II, unde Wings of Liberty a luat sfarsit
- Aproximativ 20 de misiuni noi
- Mecanici de joc noi care permit jucatorilor sa evolueze noi abilitati
- Unitati noi si harti multiplayer
- Caracteristici si functionalitati extinse pentru Battle.net pentru a imbunatati  motorul de cautare a  jocului particularizat.

Cu ocazia lansari jocului in Bucuresti tot gamerii vor avea sansa  de a participa la cele 2 competitii  special  organizate de Altex Romania in parteneriat cu Roccat.
Cele 2 competiti la care va puteti inscrie, luni, 11 martie,  sunt:

“Competie StarCraft 2 live ”- pentru gamerii care doresc sa-si testeze abilitatile jucand  Starcraft II Heart of the Swarm  in magazin. Dintre participanti, vom extrage, prin tragere la sorti,  8 concurenti, care vor juca 1 la 1, prin eliminare.

 “Fan StarCraft 2”- pentru toti  fanii StarCraft II  prezenti in Media Galaxy Orhideea.

Conditiile  de participare la cele 2  competitii:

-  Sa fii prezent pe 11 martie de la 21:30 in Media Galaxy Orhideea

- Sa ai peste 14 ani

-  Sa completezi biletul pentru tombola cu: nume, prenume si adresa de email

-  Angajatii Media Galaxy nu au voie sa participe!

 Premii  “Competie StarCraft 2 live”:

Locul I – va castiga un Kit de Gaming professional ( 1 mouse Kine Pure, 1 tastatura Isku Fx , 1 mouse pad Sota ,) +1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm

Locul II – va castiga o tastatura Isku Fx + 1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm

Locul III – va castiga  un mouse Kine Pure + 1 editie de colectie Starcraf II Heart of the Swarm

Locul IV – va castia un mouse pad Sota + 1 editie de colectie Starcraft II Heart of the Swarm

 Premii “Fan StarCraft 2”:

- 5 castigatori a cate o editie de colectie  Starcraft II Heart of the Swarm

- 10 castigatori a cate o editie standard Starcraf II ,
Tot odata si  in magazinele din tara  Altex Cina Constanta, Altex Sibiu , Altex Cluj Iulius Mall,  Altex Iasi Iulius Mall si Altex Ploiesti Ciocarlia  se va juca in premiera Starcraft II Heart of the Swarm

In Media Galaxy Orhideea  va fi si un invitat de  onoare si anume Silviu Lazar acesta fiind cel mai bun jucator de Starcraft II la momentul actual din Romania si unul dintre cei mai buni Protoss din lume. Silviu este jucator la una din cele mai bune echipe de eSports din lume, Fnatic.

Asa dar daca va plac astfel de jocuri sau stiti persoane impatimite, eu zic sa le anuntati ,le veti face o mare bucurie.