Jucariile in timp

Multe dintre voi ,cititoarele blogului meu, stiu ca aveti copilasi . Ca orice parinte ,la randul meu ,imi doresc tot ce e mai bun pentru copilul meu. Mereu ii cumpar cate o jucarie noua ,cu toate ca zic una pe luna ,sau cel mult 2 . Niciodata nu ma pot tine de promisiune si ii mai cumpar cate ceva ,fie din magazine ,fie de pe internet . Imi aduc aminte pe vremea mea cand nu aveam atatea jucarii ,gaseam modalitati ingenioase de a imi  petrece timpul, si confectionam mereu noi jucarii, gasind intrebuintari nebanuite obiectelor din casa .Cu siguranta jucariile copiilor nostri sunt mult mai colorate, mai diversificate si cu functionalitati la care noi nici nu visam. Ma bucur mereu cand vad zambetul pe care o jucarie noua, interesanta o aduce pe chipul piticului meu, si de cele mai multe ori ne jucam si noi cu aceeasi placere cu care ne-am fi jucat si cand eram de varsta lui . Tati se mai joaca cu masinutele , iar eu analizez carticele sau jucariile educative .

Cu siguranta, universul copilariei nu poate fi imaginat fara jucarii, dar tot odata trebuie sa ne gandim si la educatia si la stimularea imaginatie . In ziua de azi sunt diverse astfel de jucarii educative .




Sursele pentru a cumpara jucarii educative sunt din ce in ce mai multe, insa trebuie sa fim selectivi si in privinta acestora .Jucariile educative au fost concepute pentru a veni in intampinarea parintilor si a nevoii acestora de a se implica activ in educatia copiilor. 
Pentru ca imi doresc ce e mai bun pentru copilul meu , sunt atenta la ce ii cumpar ,sa fie o jucarie care sa il atraga sa ii placa sa se joace cu ea dar tot odata sa si invete ceva .
Pe Jucarii-Online.EU  am gasit ceea ce cautam si chiar mai mult . Aici sunt diverse jucarii de la cele pentru bebelusi pana la prescolari ,de la jucarii de indemanare pana la jucarii de exterior si cel mai important masinute cu pedale si masinute electrice . Acestea sunt fara doar si poate preferatele juniorului meu. Daca si tu  ai acasa un pitic care iubeste masinutele de orice fel atunci Vezi aici masinute cu pedale . Nu sunt ele jucarii educative ,dar eu zic ca tot il invata sa fie atent ,sa fie  oarecum responsabil cu ea. Si la urma urmei , nu am zis niciodata ca ii cumpar doar jucarii educative . Dar tot timp sunt atenta la ce aleg si aici ma refer la calitate .
Oricum mi-as dorii sa fiu mica sa ma plimb si eu cu asa ceva :)
Sau 



Ce baietel nu il iubeste pe Fulger  McQueen ,cine nu vrea sa retraiasca aventurile lui ?
  Masinuta cu pedale reproduce meticulos desenul animat original avand un aspect atractiv de un rosu flacara precum si spoiler zambitor. Masinuta are sasiu din aliaj usor pentru a asigura greutate redusa, cochilie din polietilena dura si flexibila in acelasi timp si vopsea non-toxica injectata adanc in material rezistenta la zgarieturi si lovituri. Complet asamblata, pur si simplu atasati  volanului si este gata sa mearga!


Si daca aveti acasa o fetita si nu ii plac modelele de mai sus,nici o problema se gasesc masinute roz si pentru ea :)

Si sunt sigura ca multe fetite si-ar dori  masinuta este o replica a masinutei lui Minnie Mouse .Toti copii il iubesc pe Mickey si pe Minnie . Masinuta are sasiu din aliaj usor pentru a asigura greutate redusa, cochilie din polietilena dura si flexibila in acelasi timp si vopsea non-toxica injectata adanc in material rezistenta la zgarieturi si lovituri.







O cat de frumos , ce mi-as mai dorii sa fiu copil , pe vremea mea :) nu ca as fi foarte batrana , dar nu stiu sa fi existat astfel de masinute ...noi ne plimbam fie cu carutul de butelie ,fie cu roaba :)))



Voi ce fel de jucarii cumparati  si de unde ? Si daca aveti amintiri frumoase in legatura cu jucariile din copilarie vreau sa le "aud " si eu <3