Giveaway by Deyutza's Blog & I love Cosmetics

Mare nebunie mare ...de curand au aparut pe piata ,sau cel putin acum am aflat si eu de niste produse cosmetice cu arome fructate ....preferatele mele ...

Cred ca ati auzit si voi ,despre ele .. se pot cumpara din DM , pentru cine are, Eu din pacate nu am asa ceva in oras si nu imi ramane decat sa suspin dupa un gel de dus sau un unt de corp Vanilla & Ice Cream sau Coconut & Cream .Dupa cum vedeti in poza de mai sus sunt diferite arome fructate ...
Eu raman cu suspinul insa pentru voi am 2 unturi de corp ,delicioase .
UNT DE CORP CU VANILIE&INGHETATA
Pur si simplu delicios, este repede absorbit de piele, lasand-o catifelata si matasoasa. Are o textura spumoasa, se aplica foarte usor si are efect emolient, hidratant, reparator, luptand cu uscarea pielii, cauzata de vreme.

Si ....
UNT DE CORP CU LAMAIE&LIME
Extrem de suculent si plin de viata, te incarca de energie si dinamism! Aroma proaspata si tonica de lamaie, mixata cu sucul parfumat de lime, raspandesc un aer dinamic, creand o senzatie de nedescris.

Asa dar daca vreti sa castigati unul din cele 2 unturi ... urmati regulile de mai jos :

Reguli :
1. Like pagina sponsor aici 
2.Like pagina mea aici 
3.Abonare prin GFC 
4. Like & share la poza de concurs aici 
Pentru o sansa in plus aboneaza-te prin email la newsletter .
5.Lasa un comentariu cu Nume Gfc , Nume Fb , Link Share ,( adresa email daca e cazul )


Vor fi 2 castigatoare .Cea care imi trimite prima datele isi va putea alege prima aroma preferata ,iar cea de-a doua a ,aroma ramasa .

Giveaway-ul tine de astazi 14.03.2013 pana pe 1.04.2013 
Castigatoarele le vom afla ca de obicei cu ajutorul lui Random.org 

Imi aloc 48de ore pentru a afisa castigatoarele , si acord 48 de ore castigatoarelor pentru a-mi trimite datele de contact.



Etichete: