Garderoba de primavara

Cand ma uit pe geam imi vine sa plang.Astept vara cu atata ardoare dar nici macar primavara nu vrea sa apara .Am cateva noi achizitii pe care abia astept sa le port.Dar dupa cum ziceam astept sa se incalzeasca putin pentru a-mi putea imbraca noile hainute . Voi v-ati pregatit garderoba de primavara , v-ati innoit cu ceva frumos ?
Cred ca majoritatea femeilor , nu se pot abtine cand vad preturi bune la haine , cam asa sunt si eu .Nu am  multe haine dar nici putine. Oricum ideea e ca atunci cand am nevoie de ceva nu gasese acel ceva in garderoba mea si fac tot posibilul sa mi-l cumpar.Dupa ce mi-l cumpar pe ala vreau altceva  sau gasesc oferte si iar ma innoiesc si  tot asa .De curand am  mai descoperit  un magazin online care m-a atras, prima data prin numele sau  Style 24/7.Deci in traducere stil 24 de ore din  7 zile . Incet incet  vreau sa in schimb garderoba din  cea sport in ceva mai casual ,elegant .



Aici am gasit niste haine de dama care mi-au placut mult . In primul rand vreau o jacketa draguta ,nici prea groasa dar nici subtire .Vreau o jacketa  sa o pot purta la orice si tinute casual si tinute mai sport si de ce nu poate la ceva mai elegant,ca se poarta  acum astfel de combinatii. 

Poate una din acestea ,ce ziceti ?

Ce mi-a mai atras atentia au fost 2 perechi pe incaltari. O pereche de botine cu platforma  care sunt la reducere   la  doar 105 ron ,dar pacat ca nu mai este decat numarul 38 .Norocoase cele cu numar mai mic la picior .Sunt superbe imi plac  la nebunie chiar pun pe lista de dorinte asa o pereche .

Si a doua pereche de pantofi care mi-a atras atentia este aceasta .

Model asa de pantofi chiar nu am si mi-ar placea o pereche .Si acestia sunt redusi si costa doat 74 ron .Sunt chiar ieftini si accesibili tuturor .

Ce  parere aveti ?Ati purta produsele alese de mine ?
Si pentru ca deja imi cunosc cat de cat cititoarele ,si stiu ca majoritatea sunteti sceptice in a cumpara online , va dau o veste buna .
Daca ati gasit ceva ce va face cu ochiul in una din categoriile de pe site jachete, rochii, bluze, pulovere, veste, pantaloni, fuste sau  accesorii  si cel mai important sunteti din Bucuresti ,atunci va anunt ca Style 24/7  a deschis primul boutique, in Centrul Istoric, pe strada Lipscani nr. 77 ( deschis zilnic, de la 10:00 la 22:00).
Aici veti scapa de teama ca nu e la fel ca pe site, ca nu se potrivesc marimile sau mai stiu eu ce .
Ce ziceti , va incanta ca un magazin online sa aiba si un punct de lucru ,unde sa puteti merge sa si  probati inainte sa cumparati ?





Etichete: