Frumusetea si farmecul natural




Frumusetea naturala incepe sa recastige teren in fata celei artificiale. Frumusetea naturala o ai de cand te nasti, insa, de multe ori, te simti mai multumita cand iti aplici pe fata aproape toate produsele cosmetice pe care le gasesti in portfardul tau. De ce crezi ca barbatii apreciaza mai mult o femeie naturala decat una machiata excesiv? De multe ori, poate ti s-a spus ca arati mai bine naturala decat fardata, iar cand aprecierea vine din partea unui barbat, atunci ia-o ca pe un compliment.
 Frumusetea care se poate vedea in exterior e rezultatul razelor ce vin din interior. Oricat de
apropiata de perfectiunea fizica ar fi o persoana, acele trasaturi, daca nu sunt "sustinute" din
interior, isi pierd stralucirea .
Noi suntem intotdeauna frumoase atunci cand iubim. Iubirea ne face sa radiem,sa stralucim. Farmecul unei femei nu consta în forme de 90-60-90 sau cate kg de make-up iti aplici pe fata .


 Frumusetea interioara incepe sa straluceasca odata cu recunoasterea faptului ca noi suntem Spirit inainte de toate.O femeie frumoasa e cea care poate sa isi pastreze feminitatea indiferent de moment si de varsta .Vei vedea ca natura ta este una sacra, divina si ca tu esti una cu tot ceea ce este .Atunci iti poti zice cu incredere  Indragosteste-te de viata. 
Imi place sa cred ca sunt o persoana naturala  atat din punct de vedere fizic cat si psihic .Sunt naturala eu ca persoana , mereu vesela , mereu cu chef de viata .Iar persoanele de  acest gen din punctul meu de vedere sunt persoane  frumoase. In copilarie , mama îmi tot spunea -viata e frumoasa  traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima .Asa am si facut ...
Tot de la mama am aflat si de  Farmec Natural  . De cand am crescut si am inteles cum e cu frumusetea naturala ,mama mi-a insuflat acest lucru .Ma invatat care sunt cosmeticele bune si care mai putin ,Mi-a explicat care sunt ingredientele minune din crema noastra de zi cu zi si anume argan, galbenele si aloe vera
Arganul , datorita raritatii sale, a fost cel mai mare secret al femeilor marocane preocupate de ingrijirea tenului uscat si sensibil, a parului sau a unghiilor.
Uleiul de argan a fost supranumit “aurul lichid”, fiind considerat un ingredient cheie in industria cosmetica, datorita intrebuintarilor lui multiple.Uleiul de argan este folosit pentru întretinerea si frumusetea pielii, parului, unghiilor. Are proprietati hidratantea si protejeaza pielea, astfel încat poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebelusi. 


Aloe vera este o planta folosita din vechime de egipteni pentru tratarea ranilor, taieturilor si arsurilor. Este o planta perena, suculenta, care seamana putin cu un cactus. Atat partea interna, cat si cea externa sunt folosite pentru diverse afectiuni.Aloe vera este una din plantele minune ale lumii, proprietatile sale fiind foarte bine cunoscute îinca de acum aproape 4000 de ani. Aloe vera este o planta destul de importanta si folosita in multiple feluri pentru protejarea sanatatii, crescand in mod natural in zonele din Africa si Caraibe. Aceasta are frunze verzi, carnoase, care contin un gel consistent, transparent.În prezent, actiunea sa asupra arsurilor solare, a muscaturilor de insecte, a taieturilor sau asupra frumusetii pielii este cea care o face populara

 


  Galbenelele (sunt plante anuale originare din sudul Europei, Asia de sud-vest si Insulele Canare. In Romania au fost introduse ca plante ornamentale, medicinale si melifere, fiind cultivate in toate zonele, de Ia campie pana Ia munte. In scop terapeutic, sunt utilizate fie numai florile marginale, fie intreaga planta. In antichitate, plantele cu proprietati de vindecare erau considerate magice, iar galbenelele nu faceau exceptie. Lumea era atat de fascinata de aceasta planta si de minunile pe care le facea pentru piele, încat credea ca avea si puteri magice.


Toate aceste 3 ingrediente minune stau la baza noilor produse Farmec mai exact  in gama Farmec Natural .
Recunosc nu le-am incercat inca ,dar cu siguranta o voi face ,daca vreau sa arat bine mereu si fara make-up . Aceste produse presimt eu ca ma vor ajuta sa imi mentin atat  frumusetea exterioara cat si cea interioara ,dandu-mi incredere in mine .
Imi plac produsele romanesti , am incredere in ele , folosesc des si   mi se pare  frumos sa vezi ca un brand romanesc cu traditie, care a oferit calitate de la bun început, a continuat sa faca acelasi lucru de-a lungul anilor si chiar a adus pe piata produse tot mai eficiente.De asemenea imi place ca au ales-o pe Giulia Ambasador gama Farmec Natural .
Mi se pare cea mai potrivita persoana .Este o mamica  tanara , frumoasa  cu sau  fara  machiaj. Tind sa cred ca este o persoana care stie sa se bucure de viata si de farmecul ei natural .De fapt cred ca acestea au si fost criteriile dupa care au ales-o tocmai pe ea.
Din punctu acesta de vedere cred ca ma puteau alege si pe mine :))) Dar na eu nu sunt vedeta , trebuie sa mai muncesc la capitolul acesta .
Si in incheiere tot ce va pot spune este Bucurati-va de viata , de farmecul vostru natural si ce tot ce inseamna natura . 







Articol participant la prima etapa a editiei Spring SuperBlog 2013.