Fotograf nunta din Bucuresti

Cand suntem cu adevarat pregatiti pentru marele pas din viata ne : CASATORIA?

Oare poate spune cineva cu certitudine: DA, stiu cand anume voi fi pregatit ?
Oare exista o varsta anume, oare exista niste conjuncturi anume care ne spun cu certitudine ca ACUM E MOMENTUL!Nu cred ca exista raspunsuri la aceste intrebari ,insa daca ne ghidam dupa intuitie si subconstient vom sti ca a venit momentul.
Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata unei femei.Rar vezi cate un barbat ,sa se implice trup si suflet si sa aiba atatea emotii ca si o femeie. El nu face nazuri la costum , pe cand femeia... ca nu ii vine bine rochia , ca e voalul prea scurt , ca o floricica sta stramb si tot asa...pe barbat nu il auzi ca vrea nu stiu ce concarde , nu stiu ce model de invitatie sau nu stiu ce fel de tema a nuntii.Chiar si asa, nunta e printre  cele mai importante evenimente din viata omului.
Fiecare isi doreste ca nunta sa, sa fie inedita ,sa fie ceva spectaculos si invitatii sa  fie multumiti si sa se simta bine la petrecere.  Pe langa atmosfera creata la  nunta contirbuie si fotograful .Toata lumea vrea poze cu mireasa , toti vor instantanee inedite ,ba atunci cand danseaza nu stiu cum , sau cand e in preajma tinerilor casatoriti. 
Fotograful nu trebuie sa fie doar tipul care are un aparat foto in mana si apasa pe un buton. Fotografi de ocazie se gasesc peste tot .Valoarea unui fotograf se vede prin compozitia dintr-o fotografie si impactul pe care o are aceasta fata de privitor. Se spune ca un fotograf foarte bun poate face fotografii exceptionale in ipostaze banale, fara a avea nevoie de lucruri extraordinare. 
Fotografiile  de nunta sunt singurele care raman marturile la cele intamplate. Ma gandesc ca un  fotograf  bun , care are si aparatura performanta , care are o autorizatie pentru a face aceast lucru  si chiar un curs ,o scoala  ,o   experienta in spate , poate  primi distinsul titlul de fotograf nunta Bucuresti ,daca e din Bucuresti bineinteles , sau si-a facut cursurile aici.

Daca primesc recomandari bune despre el ,daca vad putin din munca lui ,pot apela chiar la pachet complet foto video nunta Bucuresti .Si daca imi place munca si rezultatele ei ,poate il chem si la nunta de argint sau de ce nu la cea de aur .
Asta zic eu ca inseamna sa fii un fotograf bun ,sa transpuie nunta intr-o poveste fotografica.Cand toate acestea sunt puse la punct , atunci nu mai ai de ce sa iti faci griji .Doar te lasi pe mana fotografului ,iti petreci noaptea nuntii cum stii tu mai bine ,iar atunci cand vrei sa iti aduci aminte cum a fost doar rasfoiesti albumul cu poze sau urmaresti video-urile filmate.Retraiesti nunta ta de cate ori vrei tu .



Un fotograf adevarat este cel care poate captura ceea ce simte cineva, in cel mai profund sens, in legatura cu ceea ce este fotografiat.(Ansel Adams)