Femeile si bijuteriile

Asa cum zice o melodie superba, bijuteriile sunt lucrurile cele mai minunate pe care omul le-a putut crea. Cel putin asa gandesc majoritatea femeilor. Delicate sau masive, cu pietre pretioase sau din simple pietre, bijuteriile ne iau ochii. Ne este scris in gene sa oftam dupa ele si sa ne provoace bucurie atunci cand le avem. Ne tresare inima cand le vedem si ni le dorim cu pasiune. Ce pot spune? Pur si simplu iubim bijuteriile.
Fiecare femeie este unica. Nu uitati niciodata acest lucru. Spre marea mea incantare se spune ca in Europa romancele sunt printre cele mai frumoase si mai ales cele mai ingrijite. Trebuie sa recunoastem ca ne tresalta inima de mandrie cand auzim acest lucru.Romancele au un simt deosebit al modei. Ne place sa ne vedem frumoase, elegante, vesele. Ne plac culorile, ceea ce este uimitor.

Daca ne uitam pe strada la femeile noastre, observam ca bijuteriile reprezinta un accesoriu absolut obligatoriu. Ceea ce este foarte interesant, si trebuie precizat, este faptul ca romancele nu poarta bijuterii de dragul de-a le avea. Asortarea cu tinuta este extrem de importanta. Avem un deosebit simt al culorii si al modului in care alegem bijuteriile.
Atunci cand ne alegem bijuteriile, trebuie sa gandim foarte bine ocazia pentru care le purtam. Ne ducem la serviciu? Atunci avem o paleta deosebit de larga, caci totul depinde de domeniul in care lucram. Daca munca pe care o depunem ne impune o tinuta sobra, sa zicem domeniul bancar, atunci si bijuteriile vor fi delicate, din metale pretioase. Poate cateva bijuterii placate cu aur .
 
Simplu si de efect 


 
Am gasit acest set  , stiti deja ca eu nu sunt adepta aurului dar acest set e chiar foarte dragut /finut  si i-am gasit si un inel  cu care sa il asortez. Ce parere  aveti  de ele ?Eu una chiar l-as purta .

Faptul ca moda ne permite sa purtam si sa asortam bijuterii din materiale nobile – aur, argint, cristale Swarovsky, perle – cu tinute extrem de casual nu face decat sa ne stimuleze imaginatia. Majoritatea femeilor asociaza perlele cu tinute elegante, clasice. Perlele albe sunt elegante si purtate in ocazii speciale.Eu zic doar lasati-va imaginatia sa zburde si improvizati,combinati cu doar noi romancele stim :)

Bijuteriile sunt nu doar un mijloc de infrumusetare, ci mai ales o modalitate de afirmare a propriei personalitati. Modul in care ne alegem accesoriile reflecta un mod de gandire, un mod de a privi viata. Deseori femeile sunt clasificate in functie de bijuteriile pe care le poarta: femei clasice si elegante, femei pline de viata, femei mereu in pas cu moda etc.

Voi ce fel de bijuterii purtati ?






Etichete: