Cu si despre cadouri

Darul îşi are circumvoluţia sa proprie: se-ntoarce mereu de unde a plecat; pe aceleaşi căi, sau pe altele! Dăruieşte!
Cadourile nu trebuie sa fie asteptate, nu trebuie sa fie cu prilejuri, cauze, pretexte.Un cadou trebuie gandit , cumparat , ambalat , oferit. Trebuie sa fie frumos , util si sa provoace o adevarata placere celui care il primeste. Tocmai aceste dificultati dau unui cadou o valoare deosebita si nu pretul lui.
Recunosc ma numar printre cei ce nu prea se pricep la facut cadouri. Adica persoanelor care le cunosc bine , le stiu pasiunile , le stiu nevoile imi este usor ,mai greu e la cunostinte :) Mereu caut ceva ce stiu ca i-ar incanta ,ceva legat de hobby-ul lor ,ceva util pe care sa il foloseasca nu doar sa il puna in vitrina si sa se astearna praful peste el .

La persoanele mai putin apropiate e mai complicat ...stau si ma gandesc, intreb prietenii ce as putea sa ii iau unei persoane care nu o cunosc prea bine .. Ma gandsc ca trebuie sa fie ceva ce ii place dar ce.. ? Grea alegere ...si cand nu stiu recurg la magazine online cu cadouri ,daca intru intr-un astfel de magazin nu am cum sa dau gres .
Chiar eram intr-un impas , pentru ca am de mers la o onomastitca ...la  iubitul unei verisoare .Cunosc baiatul , ne salutam ,ne-am intalnit de cateva ori pe la diferite "adunari " cu prietenii ...dar doar din aceste date nu stiu ce as putea sa ii iau cadou unui pusti de 20 de ani .
Si totusi am dat peste magazinul online Borealy  si ce sa vezi ... mi sa aprins un beculet :)) Tipul e pasionat de motociclete ..uitasem acest amanunt ..dar mi-am reamintit cand am gasit pe site Cadou Jack's Motor .
 Un cadou in spiritul barbatilor pasionati de motociclete, cu care il voi impresiona mai mult ca sigur! O motocicleta din lemn intr-o reprezentare de suflet, alaturi de un Jack Daniel’s veritabil... un cadou memorabil pentru un barbat individualist, liber si cu spirit de aventura.Motocicleta din lemn are un  design deosebit, in stilul celebrelor motociclete Chopper, urmand modelelul clasicelor Harley-Davidson.

Deci wow sunt super fericita ... am gasit cadoul perfect pentru un impatimit al motoarelor.
  Ar fi in stare sa doarma in pat cu  motocicleta sa :)) . In plus impusc 2 iepuri dintr-o data  cu acest cadou care sunt suta la suta sigura ca ii va placea pentru ca este si util  dar si placut. Util pentru ca are sticla de Jack pe care  o va putea consuma la petrecerea de aniversare  si placut pentru ca acum va putea dormi cu motocicleta in pat la propriu  :))
.Pretul cadoului nu este unul foarte scump ,mai ales cand stii ca mergi la sigur :) .

Si daca tot am navigat pe site in cautarea cadoului perfect , am mai gasit din intamplare unul ,dar de data asta pentru sotul meu ,ca si asa se apropie ziua lui .Sotul meu are mai multe pasiuni ,insa printre cele mai aprinse se afla cicismul. Cum da caldura afara ,isi scoate bicicleta din garaj si e dus ... chiar si la servici merge de multe ori cu bicicleta .Chiar si acum incet incet isi pregateste bicicleta pentru sezonul de vara ,daca o sa se incalzeasca o scoate  la asfalt si pana prin octombrie/noiembrie nu o mai lasa :) De multe ori vara,in zilele libere , pleaca de dimineata de acasa si se mai intoarce seara .Hoinareste prin imprejurimi si se bucura de aerul curat din zona.
In consecinta pentru  el  am gasit  Passion for Bicycle  
Un cadou multifunctional, avand atat rol decorativ cat si practic.O sticla in forma unei biciclete, in care se afla tuica de prune. Sotul meu nu prea  bea  alcool si mai ales bauturi spirtoase , insa nu imi fac griji in privinta tuicii din interiorul sticlei .La fel cum ziceam si mai devreme o putem consuma la petrecere ...si ramanem apoi doar cu sticla foarte ingenioasa. Ce mai imi place chiar si mie la acest cadou este ca bicicleta este de fapt o semicursiera, genul de biciceta pe care sotul meu viseaza de mult la ea. Vreau sa ii indeplinesc oarecum acest vis prin acest cadou ...si cred ca va fi foarte fericit si incantat .

Cu siguranta acestea vor fi cele 2 cadouri ,de care am nevoie in viitorul apropiat si chiar le voi achizitiona.
Ce imi mai place la cei de la Borealy este ca :
Ce ziceti ?Voi cum si cand faceti un cadou ?De unde il cumparati ?



Articol participant la a doua  etapa a editiei Spring SuperBlog 2013.