Bijuteriile – cele mai bune prietene ale femeilor

Femeile si bijuteriile .. o adevarata  istorie , stiti v-am mai spus eu  ...cantecul si diamantele .... si bijuteriile cea de-a 8a minune a lumii :)
De ce iubim oare atat de mult bijuteriile?Intai si intai, deoarece bijuteriile sunt cele care atrag lumina , dau stralucire tenului dar si tinutei noastre .Ne fac sa aratam mult mai deosebit . O bijuterie uneori te scoate din anonimat. Tot bijuteriile pot spune multe despre tine ... iti pot scoate in evidenta personalitatea .Accesoriile sunt porti deschise catre sufletul oricareifemei. Cerceteaza-le cu atentie si iti vei da seama imediat daca este cultivata si rafinata sau daca are gusturi inclinate spre kitch.
 Se spune ca femeile hotarate si energice aleg bijuterii simple si de buna calitate. Femeile romantice vor purta numai bijuteriile care, pentru ele, au o semnificatie aparte, fie ca sunt legate de un eveniment special din viata lor, fie ca le amintesc de cineva drag.O femeie cu un caracter romantic va purta mereu pe deget inelul de logodna sau primul lantisor cumparat de mama pe vremea cand ea era inca o copila.
 La polul opus, femeile practice vor alege doar bijuteriile valoroase. Pentru acestea, investitiile sunt foarte importante. Ele vor aprecia in special aurul, pietrele pretioase cu multe carate.

Eu una cred ca ma incadrez in categoria femeii romantice . Imi place sa port cu drag bijuteriile primite .La fel este si mama mea. de fapt cred ca seman cu ea din acest punct de vedere .Toate bijuteriile ce i le-am facut cadou le poarta cu drag ,iar mie imi salta inima de bucurie  . Din acest motiv m-am gandit ca anul acesta , de 8 martie sa ii fac cadou o brosa Mai exact o brosa placata cu aur . .Nu are nici una si  am vazut cateva superbe , chiar nu  ma pot abtine sa nu iau cel putin 2 , una pentru ea si una pentru mine,mai ales ca nu sunt foarte scumpe .

 

Nu-i asa ca sunt superbe ,am o grea alegere de facut .cel mai important e ca au un pret foarte bun ... chiar nu stiu care sa  aleg  , una mai frumoasa ca cealalta.Voi pe care ati alege-o ?
Ajutati-ma !!!!

Etichete: