Bijuterii HandMade

Sa va mai zic ca imi plac bijueriile  ? Oare ar fi o noutate pentru voi ? Cu siguranta nu , mi-ati vazut  deja mica mea colectie de bijuterii handemade . Tocmai pentru ca imi plac astfel de bijuterii sunt mereu in cautare de noi talente si noi fete care realizeaza astfel de bijuterii .

Pe facebook am descoperit o fata foarte talentata care se ascunde sub pseudonimul de Artisan.

Are cateva creatii minunate din margele de nisip ,impletituri din ata ,materiale reciclabile ..si ceea ce imi place este ca aceste bijuterii sunt intradevar handmade 100%
Place place place cum zicea  o melodie ,vara trecuta ::)

In plus Simona    face si obiecte decorative de tip Origami ...imi plac la nebunie astfel de obiecte ...am vazut la cineva o lebada din origami  si ma fascineaza   la cata munca si migala se investeste in astfel de obiecte .
Iar daca va place sa iesiti frumos in evidenta cu ceva deosebit ,talentata Simona realizeaza si genti plic tot din materiale reciclabile ...


Mai jos va las doar cateva dintre frumoasele si ingenioasele creatii



Daca v-au placut acestea si daca sunteti  amatoare de bijuterii handmade  .. va  invit  sa admirati lucrarile ei aici   http://www.facebook.com/pages/Artisan/173242476105375   . si de ce nu sa dati si un like ,eu zic ca merita .

Etichete: