Amenajare spatiu de lucru



Amenajare unui spatiu de lucru tine seama de caracteristicile personalului companiei, tipul de munca pe care acestia o desfasoara, fluxurile de lucru. Investitiile in amenajare trebuie directionate spre crearea unor spatii de lucru ergonomice.

Numarul si tipul de echipamente de lucru, precum si amplasarea acestora, modalitatile de arhivare si fluxul documentelor, frecventa lucrului in echipa sau pe proiecte, supervizarea sunt tot atatea aspecte functionale pe care un designer trebuie sa le identifice si in raport cu care se va realiza amenajarea. Din punct de vedere estetic este necesar sa se regaseasca, in decorarea peretilor de exemplu, culori adecvate tipului de mediu de lucru.

Spatiul de lucru este un element important in dezvoltarea afacerii personale. Intreprinzatorii sunt considerati capabili sa-si motiveze angajatii si prin acest lucru obtin din ce in ce mai mult profit. Asta ii motiveaza mai departe si pe ei si pot fi din ce in ce mai productivi. De asemenea si angajatii au nevoie de spatiul lor si prin asta ma refer la pauze si relaxarea din timpul programului.

In companiile unde se lucreaza frecvent peste program, este util sa existe un spatiu de relaxare placut amenajat, iar foarte important este ca angajatii sa aiba la dispozitie vestiare si mai ales un vestiar metallic propriu. Daca sunteti interesati de rafturi, vand rafturi pentru magazin la preturi accesibile.