Accesorii 3D pentru unghii

In urma colaborarii mele cu cei de la www.kkcenterhk.com mi-au oferit 2 perechi de acesorii pentru unghii 3D .A trebuit sa imi aleg dintr-o multitudine de modele si  cu greu am ales acestea doua .




2 Acesorii in forma de fundita si 2 cu portretul lui Marilyn Monroe  .
Pentru ca mi-au placut mai mult funditele ,ele au fost primele ce au fost testate .

Da un efect wow al manichiurii si imi place sa il poti refolosii de cate ori vrei .Dupa ce te-ai plictisit de model . pur si simplu stergi resturile de oja de pe spatele funditei ,iar a doua oara cand o folosesti este ca noua. Eu am folosit pur si simplu lacul de unghii insa se poate folosii si lipici special pentru unghii pentru o rezistenta mai buna.
Am tinut fundita vreo 2 zile pe unghii pentru ca nu este foarte stabila .Este potrivita mai degraba pentru o ocazie mai speciala decat purtata zi de zi .
Produsele mi-au fost trimise acasa prin posta normala , au venit intr-un plic frumos sigilat si cred ca a durat undeva la vreo 2-3 saptamani.

Daca va intereseaza produsele le gasiti aici fundita  si aici portretul . Ambele le  gasiti la 4 $ setul de  2 accesorii .

Zilele viitoare va pregatescu un Notd si cu celalalt accesoriu .

Pe situl www.kkcenterhk.com gasiti o varietate mare de produse pentru unghii , machiaj ,accesorii si tot ce inseamana beauty si nail art.

Daca va placut ceva si vreti sa va cumparati ,acum aveti un motiv in plus.
Pentru voi cititoarele mele dragi ..aveti un cupon de reducere de 10% .
Valabil pana in 31.01.2014 
Si pentru a beneficia de reducere ,atunci cand dati comanda introduceti codul deyutza87

Etichete: