Un martisor deosebit pentru mame

Inca putin si Martie de apropie cu pasi repezi ..Inca putin si  vom sarbatori venirea primaverii si mai ales vom sarbatorii toate mamele din lumea intreaga ...Se apopie acea zi speciala de 8 martie cand mamele sunt venerate, sunt rasfatate mai mult ca niciodata .
Pentru Ea izvorul are viata,
Pentru Ea si florile traiesc,
Mama,fericirea ti-a fost data,
Pentru tine florile iubesc.

Albul iernii e etern,
Vesnic pina-n infinit,
Rosu-i singele vener,
Te iubesc la ne-sfirsit.
Pentru mama mea...cu care nu am avut o relatie foarte stransa dar am realizat ca fara ea nimic nu e asa cum pare , totul e mult mai greu si ea e acolo mereu cand am nevoie .
De aceea vreau ca de acest 8 martie sa imi rasfat mama ....vreau sa ii cumpar cel mai frumos cadou de martisor .Vreau sa o rasfat cu bijuterii de argint sau placate cu aur de la SilverZone.ro.
 Vreau sa o fac cea mai fericita femeie de pe pamant ,vreau sa ii arat cat de mult o iubesc.. si va sfatuiesc la fel sa faceti si voi . In mod normal nu ne prea exteriorizam si nu ne exprimam sentimentele acum e o ocazie foarte buna pentru a o face ...
Pe langa vorbele frumoase si din inima. pe care ii le voi adresa vreau sa ii fac si un cadou mai deosebit ..ca tot ziceam zilele trecute ...Nu cred ca exista femeie sa nu iubeasca bijuteriile ...Mama se numara printre ele . iar eu o mostenesc :))

Ce poate fi mai frumos decat un pandantiv in forma de inima placat cu aur si decorat cu rubine ...
 
Sau o inima din argint placata cu aur si decorata cu safire si rubine .Pe langa asta mai are si un compartiment unde poti atasa poza ta , iar in felul acesta te va putea purta mereu cu ea.

 

 Acestea 2 sunt printre preferatele mele insa..la sectiunea Cadouri de Martisor  veti gasi alte minunatii ,o multime de bijuterii care asteapta sa isi gaseasca "mamele " Doar cateva exemple ...





 Aaa.. si tin sa precizez ca si eu sunt mama deci ...dupa cum ziceam.astfel  de cadouri doar mamele primesc:D
Si pentru ca inainte de 8martie este 14 februarie am gasit un cadou pentru mine de data asta ....


O pereche de cercei fundia cu inimioare  foarte deosebiti ...si am vazut ca este si pandantiv la ei:)
Si ca sa inchei asa cum am inceput ,pentru mama as da aproape orice  ..sa o vad fericita .Iar daca fericirea ei pe moment inseaman o bijuterie , atunci cu siguranta la SilverZone.ro gasesc ceea ce am nevoie.Aici e raiul femeilor ce iubesc frumosul ,ce iubesc bijuteriile ..dar tot aici se poate murii si de inima la ce bijuterii deosebite si pretioase sunt.:)):)) Glumesc....sau ....nu.... ia intrati pe site si sa vedem daca imi dati dreptate sau nu.Faceti un gest frumos si faceti macar o femeie din viata voastra fericita ..cumparandu-i o bijuterie .




Etichete: