Review -BbCream Avon

  Astazi vreau sa va vorbesc despre un BbCream al 2lea pe care il incerc si primul care imi place :)



 
Descriere oficiala:

Crema hidratantă BB SPF 15 are o formulă ușoară și conținut bogat de minerale și vitamina E pentru o piele frumoasă și proaspătă. Protejează tenul cu filtru de protecție solară SPF 15, fiind potrivită chiar și pentru tenul sensibil. 
Efect: Hidratează pielea și uniformizează culoarea, ascunzând micile imperfecțiuni ale tenului tău. Pielea ta va avea un aspect mai sănătos chiar și după demachiere. 
Mod de folosire: Aplicați produsul pe față și uniformizați cu ajutorul degetelor.
Parerea mea: 

N-am pornit de la asteptari prea mari cand mi-am comandat acest BB Cream dar aveam nevoie de ceva mai lejer si m-am decis sa-l incerc.Si cum e acum isteria asta cu BBcream-uri ,am zis de ce nu. A fost o adevarata surpriza sa constat ca este mult mai bun decat am sperat. Ca sa fie lucrurile clare o sa spun mai pe larg despre fiecare aspect.
Ambalajul  este unul clasic , un tub negru scris cu roz..:) Un tub practic, igienic ,usor de dozat si usor de purtat in orice portfard .
 
Ce imi place la acest BBcream este puterea de acoperire ...eu zic ca e undeva spre mediu...si imi place foarte  mult .Nuanta care mi-a luat-o este Natural Beige si mi se pare cea mai buna alegrere .Celelalte cred ca erau la extreme .ori prea deschise ori prea inchise.Dupa cum sugereaza si numele, consistenta este cea a unei creme usoare.Eu il aplic cu degetele il intind bine ,fixez cu pudra si am un look fresh ...Pe tenul gras luceste putin , dar se rezolva cu pudra dupa cum ziceam  :) iar tenul nu se simte deloc incarcat .
Pe spatele tubului nu scrie ingredientele insa erau trecute pe cutie .Din ce am descifrat eu putin ,(nu prea ma pricep la ingredientele ),am vazut ca lipsesc doi iritanti importanti,alcoolul si parfumul..deci e destul de bine ..Unde mai pui ca are si Spf 15 ..deci inca un punct in plus.
Pretul este unul foarte bun , in comparatie cu ate Bbcream-uri care nu fac nimic :) Pret standard 39lei - la reducere 23 lei
Cantitatea este de 30 ml zic eu suficienta  pentru 1 luna ,2 /3 depinde cat de des il folositi.
 Nuantele disponibile sunt 5  (Ivory,Shell,Nude,Natural Beige,Medium Beige) , sa  ai de unde alege .
Ce ziceti va tenteaza?

Etichete: