Ootd -Red jacket

V-am zis  ca vreau sa vina vara ??? :) V-am zis de cate ori ? Nu mai stiu nici eu macar .. nu am asteptat vara cu atata ardoare cred ca niciodata :D Dar pana sa vina vara ... trebuie sa trecem primavara cu bine .Si cum am putea face lucrul acesta ?Va zic eu imbracate sic  si bine ..imbracate de la www.calypsofashion.ro .Nu ma credeti ?Atunci hai sa va arat cum voi intampina eu primavara .







Eu stau la munte si inca e foarte frig si ninge.La voi nu stiu cum e ,nu stiu daca vreo una dintre voi ar putea purta aceasta gecuta pe vremea aceasta dar ma indoiesc,e o geaca de primavara/vara ,SUPERBA. .Eu insa abia astept sa se mai incalzeasca sa o scot in lume :)Toata toamna trecuta mi-am cautat una asemanatoare si la un pret acceptabil .Nu mi-am gasit una ,pana acum cand am pus ochii pe aceasta si m-am indragostit de ea iremediabil.
Este dintr-um material moale si imita pielea. Are fermoare la maneci si un guler tunica.In fotografii a
iesit un rosu ai intens insa ea e un burgundy , nu e chiar asa tipator ...oricum abia astept sa o asortez cu ghetutele mele rosii :))
Daca va intereseaza o gasiti aici .insa  aceasta nuanta nu mai este am luat-o eu pe ultima :D dar mai sunt alte nunante sau de ce nu alte modele . Eu mi-am luat marimea L si mi se potriveste de minune ,pe site cred ca e prezentat un S ,eu nu a vrut sa fie chiar asa cu scurta ...si cu buricul la vedere..totusi sunt mama :))
Per total aceasta e geacuta mea cea noua ce asteapta inaugurata si de care sunt foarte incantata.

Voi ce parere aveti, la ce si cum ati asorta-o ??



Etichete: