Ce am mai primit /cumparat

Nu am mai facut   o postare de genul asta de vreo luna si ceva...stiu ca va eram datoare cu o comanda de la Elf  si un premiu castigat la Rally pe blog ,pe langa aceastea nu am mai facut multe cumparaturi si nici nu am mai primit mare lucru ,dar hai sa va arat.

Aceasta este coanda de la Elf prinsesem oferta de 20-sau 25% reducere si am profitat :



 
Am luat 4 pensule ,1 iluminatror si setul de buretei ,iar quadul a fost cadou.

 Pe blogul Ralucai am castigat un voucher de 50de lei pe site-ul Refashion .Mi-amluat o bluzita cu maneca lunga si un tricou , am depasit cei 50lei ,dar am platit diferenta si sunt foarte incantata de noile achizitii:X daca vreti sa le vedeti mai bine ,pot face un Ootd sau sa intrati pe site sa le admirati .A bluza cu maneca lunga are si o brosa draguta dar nu am pus-o inca sa nu intep materialul :D

O comanda mica la Avon ,Mi-am luat crema de corp a fost la 11.99 lei si miroase super si  o baza de machiaj ,care sunt multuita de ea.pare mai buna decat cea de la Elf .In pachet am mai gasit si 2 mostre de parfum Avon Sensuelle , va aparea in curand in cataloage , o mostra de parfum Ellite Gentleman si o mostra din rujul Perfect kiss.


 O prietena tocmai ce sa intors din Italia si i-am dat comanda de o oja si un ruj Kiko ,imi doream de mult macar un exemplar .Oja e un visiniu/mov superb Nu am reusit sa surprind in tocmai culoarea reala.Poate daca faceam pozele afara ...ieseau altfel .In fata geamului asta mi-a iesit . Si rujul nu e tocmai ce mi-am dorit :)I-am spus sa imi ia ceva nude ... Ea sa uitat doar la cele reduse .. a costa 1.99 euro  si aceasta a fost nuanta ce a gasit-o ,insa ma gandesc ca la vara ,in combinatie cu bronzul ..se va vedea frumos pe buze .

Si nu in ultimul rand ,am castigat pe blogul Adinei  un super premiu ....imi plac toate la nebunie ..ojele wow in special cea de la Essence ca imi doream eu de mult .Luciu de buze miroase bestial ,pastilutele efervescente abia astept sa le incerc ,iar gelul de curatare tocmai ce l-am folosit si sunt incantata de rezultat.Pe langa cele de mai sus am avut si un gel de dus de la Marionaud dar din pacate sa spart pe drum :( cand am desfacut pachetul am raspandit prin casa un miros foarte frumos ..si am testat putin gelul atunci cand am curatat restul produselor :) Imi placea .. pacat ca posta romana joaca fotbal cu pachetele noastre .


Cam acestea au fost pe luna asta .Daca va intererseaza la ceva review astept cu drag propunerile voastre .Ca la intrebarile din concursuri majoritatea ati spus ca vreti review-uri :))




Etichete: