Carti de la Coltul colectionarului

Va ziceam aici despre anticariatul online www.coltulcolectionarului.ro ,locul de unde iti poti cumpara o carte chiar si cu 3 lei .
Tot in acel articol va ziceam si cum se poate obtine un voucher de 10,40 sau 100 de lei pentru a va achizitiona carti de pe site .
Am fost si eu o fericita cand mi-am primit codul pentu a putea da comanda de carti .Vineri am primit codul,tot atunci am dat comanda..iar la fix o saptamana mi-am ridicat pachetul de la posta .Din punctul acesta de vedere foarte prompti .:)


 
De cei 100 de lei mi-am luat 9 carti .Atat pentru mine,cat si pentru sot si copil pe cand mai creste putin .Am avut si carti de 3 lei si carti de 5 lei dar si carti de 20 de lei .


Castelul cu monstri 5,00RON

Haita lupilor 3,00RON

Croaziera 3,00RON

Doamna Bovary- moravuri de provincie 13,00RON

Aventurile lui Huckleberry Finn 7,00RON

Moby Dick sau balena alba 15,00RON

Dictionar de buzunar roman-englez 9,00RON

Corpul omenesc 20,00RON

Bolile aparatului uro-genital 7,00RON


                                                                                                               

Cartile sunt intr-o stare foarte buna..avand in vedere ca am vazut printre ele si din 1977 ...:D.Per total sunt foarte multumita de carti iar daca va intereseaza si pe voi cum puteti castiga un voucher sau pur si simplu vreti sa va comandati o carte .Si persoanele care dau share pe Facebook, pot primi reduceri. Mai multe despre ce si cum, puteti afla intrand si citind aici .



Pentru cititorii de carte sper ca v-am fost de ajutor cu acest articol,iar daca sunteti interesati va invit pe site ,pentru a va delecta cu carti  dupa bunul plac.

















































































































Etichete: