Review - Ingrijirea parului meu

De mai bine de o luna folosesc produsele pentru ingrijirea parului de la Hofigal.Mai exact
Sapun Moale Lichid Vegetal
Balsam de par cu coenzima Q 10
 


si o data pe saptamana Lotiune contra caderii parului Chel stop ..La ultima comanda ,ati vazut ce stoc mi-a facut ;)
Astazi vreau sa va vorbesc despre sapun si balsam. Chelstop  l-am folosit si in trecut si stiam ce face ,asa ca am fost curioasa sa vad ce pot celelalte 2 produse ...
Pana in momentul de fata sunt multumita de ele .
Primul despre care vreau sa va vorbesc este Sapunul Moale Vegetal 

 Produsul fiind un sapun moale, poate fi folosit atat pentru spalatul capului, cat si pentru corp. Ne avand incarcatura bacteriana, produsul poate fi utilizat la spalarea ranilor si a celor mai sensibile zone ale pielii. Este indicat pentru toate tenurile chiar si pentru zona intima. 
Eu una l-am folosit doar pe par .

Utilizarea sapunului premergator folosirii lotiunii CHELSTOP, nu numai ca este benefica, dar creste activitatea de eliminare a matretii, combate caderea parului si creeaza un confort deosebit.
Si o chestie interesanta utilizat timp indelungat (6 luni) in combinatie cu Chel Stop, repigmenteaza parul carunt.
Sapunul este foarte lichid, asemenea apei, are o culoare inchisa, care pateaza tesaturile, dar iese usor la spalat. Are un miros natural, de plante, miros care nu se pastreaza pe piele timp indelungat.


 Compozitie: Sapunul moale lichid cu saruri de potasiu este realizat din produse naturale, extracte de plante si acizi grasi naturali.
Extractele utilizate: galbenele, musetel, patlagina, urzica, coada calului, frunze de nuc si altele, dar si extractele foliare ale acestora ca proteine vegetale, obtinute prin tehnologii originale, conduc la un produs bine definit.

Deci este 100 eco ,ceea ce imi place mult ..
Iar ceea ce nu imi place la el, este consistenta prea lichida si ambalajul , pierd destul produs la spalare ,imi pun in palma .. si pana ajunge par se varsa .Dupa parerea mea , daca ar fi putin mai consistent sau forma sticlei mai altfel , poate mi-ar fi si mie mai usor.Oricum nu cred ca sunt singura care ma confrunt cu asa ceva .
Pentru cele care il folosesc pentru spalat pe maine , pe fata nu cred ca le este greu ..

Cantitate -200ml
Pret - 9,01lei
Produs romanesc bio
Nota 9/10
Cu siguranta il voi recomanda

Al 2ea produs , este Balsamul pentru par



M-am obisnuit asa de bine cu el , si imi place la nebunie ... am sa il comand iar si iar ...Dupa folosirea saponului nu e necesar si balsamul pentru ca oricum imi lasa parul moale fin si usor de pieptanat, dar balsamul il ai ajuta si  cu putin volum ,ceea ce eu aveam nevoie neaparata.
Imi place ca are consistenta mai cremoasa ,miroase bine are in compozitia sa extract de castan, plop, mesteacan si rozmarin.
Balsamul ajuta la conditionarea parului degradat si vopsit , a parului cu fir aspru si greu de pieptanat, nu vei mai avea probleme cu parul incalcit  ,il poti pieptana chiar si ud , fara teama ca ti se va rupe ..
Eu il aplic pe parul ud imediat dupa spalare, il las aproximativ 2-3 minute si apoi  clatesc bine,efectul este wow chiar dupa spalare .

Cantitate -200ml
Pret -10,79lei
Nota 10/10















Per total sunt multumita de toate produsele de la Hofigal nu doar cele 2 .Daca  va intereseaza si nu stiti de unde puteti cumpara .. aveti 2 variante ...ori online de pe http://magazin.daciccool.ro/ ori de la voi din oras de plafar sau farmacia plantelor .Bineinteles preturile vor fi putin mai mari decat pe site .

Recomand aceste produse cu toata increderea,Sunt produse romanesti si de buna calitate .


Voi ati incercat produse de la Hofigal , ce altceva imi mai recomandati ?













Etichete: