OOTD -Rochita 1 dress 2 wear

De mult ma tot chinui sa fac  postarea aceasta dar am reusit intr-un final... ba nu aveam timp, ba nu avea cine sa imi faca poze,ba nu imi placeau cum ieseam , asa ca mi-am facut intr-o zi timp am  gasit cine sa imi faca pozele (sotul mai exact ) si am gasit si modalitatea cea mai buna pentru a iesi bine in poze :)))Am taiat pozele :) mi-am "taiat capul " mai exact :)))
Si pentru ca am deviat prea mult de la subiect sa revenim la oile noatre :)
Va prezentam aici  un magazin online www.1dress2wear.ro cu haine produse in Romania , haine de calitate ,produse in serii micute ,unele rochii chiar unicat .



Pentru ca cei de ldress2 wear  au fost foarte draguti si v-au oferit voua o bluzita superba ..s-au gandit si la mine si mi-au dat posibilitatea sa imi aleg si eu ceva de pe site .
Dupa o grea sarcina.. m-am sucit si rassucit..am ales o rochita de vara cu flori sau cu maci cum imi place mie sa cred ca sunt desenati pe ea:)
 
Aceasta este rochita prezentata pe site ... este foarte frumoasa... Rochia este din bumbac, cu imprimeu floral, inchidere cu nasturi, in fata. Este captusita cu bumbac fin, alb.La fel si materialul din care e confectionata este si el foarte fin la atingere si moaleeee.Macii de pe rochita imi plac foarte mult .. imi face dor de vara de campul inflorit .
Rochia are inclusa si acea centura neagra cu paiete , care la fel imi place.. completeaza tinuta foarte bine .

Va las si niste poze cu mine.. sa vedeti ce frumos vine ....si cum se aranjeaza 


Rochita o gasiti aici  ,la pretul de 129 lei redusa de la 172lei ,Momentan nu mai e pe stoc..si cine stie daca veti mai avea noroc sa prinde-ti un asemenea model ..Oricum daca va place , am vazut si o fustita din acelasi material,foarte frumoasa si ea.

Eu una sunt foarte incantata de alegerea facuta ...si daca vreti sa va inoiti sau sunteti in cautarea unui cadou vestimentar .. eu zic sa dati un clik si sa vedeti ce produse frumoase gasiti .

Nu sunt eu experta in OOTD-uri  :) dar sper sa va placa cum v-am prezentat noua mea achizitie .


Etichete: