O Geanta superba :)

Va ziceam aici    parerea mea despre gentile din piele si non piele ...
Tot in acea postare va ziceam si ca pe facebook descoperisem o pagina  unde se vand genti non piele ,aduse din Londra. Gasiti genti casual , genti de ocazie ,chiar si accesorii.Mie una imi place tot ce am vazut pe acea pagina,toate sunt frumoase in felul lor,si mai ales ca am si o oare care slabiciune pentru genti :D
Acum spre exemplu era licitatie pe pagina , la anumite modele de genti...sa faci tu pretul unei genti care iti place mi se pare o idee super .
Si pentru ca am deviat putin de la subiect...intentia mea era sa va prezint gentuta mea ,primita de la AccesoriiPoseteGenti  .O geanta de care sunt foarte mandra ..si de aceea si nerabdatoare sa v-o arat si voua.
 
Imi place extrem de mult modelul,am avut de ales intre multe modele.alegerea a fost grea.. dar ma bucur ca am facut-o pe aceasta ,
Geanta este dintr-un material destul de rezistent si vad ca sta dreapta chiar daca nu are nimic in ea. Vazusem la cineva un comentariu odata ,ca isi cauta geanta din piele,nu voia din imitatie ca nu e "teapana" si se pleosteste .Ei bine asta se comporta foarte bine ...Din punctul asta de vedere nota 10 ,nici mie nu imi place o geanta cand vrei sa o pui undeva..si ea se scurge ca e  moale.A  verificat-o si pe la cusaturi , e cusuta bine ..pare foarte rezistenta .
Are 3 compartimente destul de incapatoare ...intr-unul e un buzunarel destul de micut prevazut cu fermoar si un altul mai mare si fara fermoar in alt compartiment .
 

Cele 3 compartimente sunt "lipite" intre ele cu un dispozitiv cu capse cu magnet.. sau nu stiu exact cum ii zice ,dar vedeti voi mai bine in poza :)
La in partea de sus a gentii este si o curelusa ,care se poate strange sau largi pentru a da un aspect diferit gentii si pentru a putea fi mai incapatoare ..zic eu .Mie imi place ce acea curelusa strans arata mult mai dragut. 
Iar o alta chestie care imi place ca pot purta geanta atat pe mana,cat si pe umar si pe o parte gen postas.
Are o curea lunge care se ataseaza pe laterale si   o porti asa cum iti place si cum ti se potriveste .
Eu una am ales-o pentru aceasta variabilitate..O pot purta si la o tinuta mai eleganta ,casual si la una putin mai sport .
 


Ce parere aveti de geanta mea ?


 



Etichete: