La ce mai e buna -pasta de dinti


Daca, in mod uzual, folosim pasta de dinti pentru intretinerea dintilor, aceasta poate fi utilizata si in locuinta, avand mai multe intrebuintari.Poate unele dintr voi stiati toate chestiutele astea,poate doar  o parte ,insa eu una nu stiam si am deci sa va zic si voua...sper sa va fie de folos :)

Pasta de dinti este un produs pe care il folosim pentru curatarea si imbunatatirea sanatatii si a aspectului dintilor. Aceasta ajuta la indepartarea placii dentare si a resturilor de mancare, prevenind diferite afectiuni ale gingiilor si ale dintilor. Cel mai important si cunoscut ingredient pe care pasta de dinti il contine este florura de sodiu, care protejeaza impotriva cariilor. Daca, in mod uzual, folosim pasta de dinti pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor, aceasta poate fi utilizata si in locuinta, avand mai multe intrebuintari.

1. Suprafete metaliceIntrebuintari pasta de dinti
Suprafetele metalice sunt cele mai indicate a fi curatate cu pasta de dinti. Poti curata cu pasta de dinti atat bijuteriile, cat si clantele, aragazul sau aparatele electrocasnice. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pasta de dinti si sa freci usor obiectele cu o perie moale. Dupa aceea, clateste cu apa rece si sterge cu un servetel din hartie.
2. Pete de pe pereti
Daca cei mici au desenat pe peretii locuintei tale, nu trebuie sa te impacientezi. Poti inlatura urmele cu pasta de dinti. Pe o carpa umeda, aplica niste pasta de dinti si sterge peretii cu ea. Vei putea observa ca petele au disparut.
3. Fierul de calcat
Dupa un anumit timp, talpa fierului de calcat tinde sa se ingalbeneasca. Curata-l cu putina pasta de dinti, iar dupa ce ai indepartat petele, sterge fierul cu o carpa uscata.

4. Mirosuri neplacute

Mirosurile de mancare, de multe ori, sunt greu de indepartat. In cazul in care tocatorul, frigiderul sau cosul de gunoi au capatat un miros neplacut, foloseste pasta de dinti, pentru a scapa de el. Aplica o lingurita de pasta de dinti si freaca obiectele respective, clatind apoi cu apa calda.
5. Pete de pe tesaturi
Atat petele de ceai, cat si cele de vin constituie o adevarata provocare, atunci cand trebuie sa le eliminam. Multe gospodine apeleaza la diferite trucuri sau produse profesionale pentru a le indeparta, nestiind ca pot folosi chiar pasta de dinti. Daca aplici cat mai repede pasta de dinti pe petele formate, poti scapa cu usurinta de ele. Acopare-le cu o cantitate generoasa de pasta de dinti, freaca suprafata, dupa care lasa sa actioneze in jur de 20 de minute. Dupa ce s-a scurs acest timp, spala tesatura; daca petele nu au disparut in totalitate, repeta pasii.

Va plac astfel de postari ,va sunt utile ?

Etichete: