Gentile piele vs imitatie de piele

 Buna fetele ...

Astazi vreau sa va vorbesc despre genti... genti din imitatie de piele mai exact.
Gentile sunt poate cel mai util accesoriu pe care îl are o femeie. O geanta spune multe despre tine si despre personalitatea ta. O geanta care ti se potriveste da o noua stralucire look-ului tau. Geanta reprezinta accesoriul fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Pe langa asta o geanta este si o necesitate. Imbina utilul cu placutul. Cumpara geanta ideala pentru tine.

Cu toate acestea.. eu una sunt de parere  ca nu e necesar sa dai sute de lei sau sute de euro pentru o geanta din piele naturala ..cand au aparut atatea modele frumoase din imitatie de piele .Acestea rezista la fel de mult si in plus de asta sunt si mult mai versatile ,ca sa nu mai zic ca sunt si mult mai ieftine decat cele de piele .
Si cel mai important lucru de ce sa omori un animal pentru placerea ta  . Stim cu toate .. gentile de piele sunt fabricate din pieile bietelor animale.Cum te simti sa stii ca acel animalut a murit ca sa porti tu o geanta de piele ,sa fi remarcata si  sa iesi in evidenta. Asta  o spun din perspectiva unei iubitoare de animale.
De ce sa dai o "caruta" de bani sau toti bani tai de cheltuiala pe o geanta de piele si sa  o porti zilnic....pe cand poti sa iti cumperi de aceiasi bani 2 sau poate 3 genti ..sa le schimbi zilnic cum vrei tu.De ce sa arunci cu bani asa.. cand poti sa ai poate acelasi model...dar din imitatie si poate fi chiar la jumatate de pret.Acum au evoluat toate si aceste genti sunt la fel de rezistente si la fel de frumoase si bine confectionate ca si cele din piele ,nici nu iti dai seama ca ar putea fi nonpiele .
Dar daca e imitatie de piele sa nu confundam cu fake. De obicei fake-urile sunt imitatii ieftine a gentilor fabricate de marii si cunoscutii producatori.Eu va vorbesc simplu despre o oarecare geanta care e confectioanata din diferite materiale care imita foarte bine pielea naturala.
Nu e necesar sa te imbraci scump ca sa fi eleganta.Trebuie doar sa stii sa combini cu gust ceea ce ai .Dupa cum ziceam cumperi genti mai ieftine dar totusi de calitate si zilnic  iti schimbi geanta schimbi si  stilul de imbracaminte ...Poti jongla cu ele asa cum iti doresti si iti poti creea propriul stil.Prietenele cu siguranta te vor invidia.
Si daca am vorbit atat despre genti ,sa va arat si despre ce a vorbit ...
















Nu-i asa ca sunt superbe ...sunt atat de versatile ,atat de colorate ,atat de deosebite ...si stiluri diferite ...si pe deasupra zic eu ..si ieftine ...in jur de 100 ron
Aici puteti gasi mai multe modele si mai multe culori ..daca va intereseaza si daca v-am convins ca mai bine porti o geanta "ecologica " decat una din piele .Eu zic ca v-am dat cateva motive ,poate or mai fi si altele pentru a nu cumpara o geanta din piele ..dar mie astea mi-au venit prima data in gand .


Ei bine ..voi ce genti purtati in general piele sau non piele ?






Etichete: