Coltul Colectionarului.ro

" Cărţile sunt prieteni reci, dar siguri"
Nu stiu cate dintre voi stiti ca sunt " eleva" la  o postliceala sanitara ,aici la mine in oras. Si pentru ca imi trebuie ceva materiale de pe care sa invat,de unde sa mai iau informatii suplimentare . M-am pus sa caut pe internet ( Ca de obicei) si bine am facut pentru ca am dat peste ColtulColectionarului .Un site mai degraba un anticariat online care  pune la dispozitie un numar in continua crestere de carti.Gasiti carti din  foarte multe  domenii.

Avand in vedere oferta foarte bogata de carte, recomandarea administratorilor site-ului este utilizarea butonului de Cautare rapida situat in stanga sus pe orice pagina.
Am vazut  carti din Sport ,Medicina, Arta,Religie,Pshihologie,Istorie ,Geografie .. O gama foarte larga si foarte variata .O chestie foarte interesanata e,ca ai sa gasesti mereu produsele pe stoc, nu te trezesti vrei sa comanzi ceva si sa epuizat stocul.
Criteriile de clasificare a starii cartilor sunt: foarte buna si buna.Si totusi e anticariat ,nu e o librarie oarecare ...Si inca o chestie foarte tare am vazut preturi la carti incepand de la 3lei.Deja mi se pare mai mult decat rezonabil. O carte veche  din anticariat sa o gasesti la pretul de 3 lei si intr-o stare foarte buna..
Ce sa zic paradisul iubitorilor de carte ...
Eu zic sa nu va sfiti intrati si dati un ochi www.coltulcolectionarului.ro  cu siguranta veti gasi o carte buna.. la un pret si mai bun..

A si sa nu uit :
Daca aveti un blog sau un cont de facebook cu multi prieteni puteti  castiga  vouchere de cumparaturi pe site in functie de locul unde postati sau numarul de cititori.

In incheiere va las cu un citat foarte frumos:

“O casa fara carti este aidoma unei camere fara ferestre."
Heinrich Man
Voi cititi in general carti ? Mai aveti timp, ce fel de carti cititi sau ce v-ar place sa cititi ?
 

Etichete: