Calypso Fashion -magazinul pentru tine

Nu stiu voi ce faceti si cum sunteti dar pe mine m-a luat un dor nebun de vara ,ceva de speriat :DVreau sa se termine iarna odata si sa vina luna iunie ... va dati seama ca am un motiv  intemeiat :))Vreau la mareeeeeeeee..avand in vedere ca anul trecut nu am fost nicaieri si anul acesta avem o oportunitate ...numar zilele :))Si pentru ca vreau sa plec in vacanta pregatita si sunt atat ne nerabdatoare :D deja m-am pus pe cautat rochite ,fustite ..topuri....si tot cautand eu asa... ca sa vezi peste ce am dat. Peste un magazin foarte dragut ..cu un personal si mai dragut :) www.calypsofashion.ro  ca despre el e vorba ...un magazin online ...unde am gasit cateva sau mai bine zis toate produsele la preturi avantajoase si superbe ca model...

Ce e drept  nu am gasit  o rochita de vara asa cum imi doream ..dar e timp pana plec, eu sa fie .Eu una dupa cum v-am mai spus caut mai mereu hainute pe internet pentru ca eu stand intr-un oras micut si statiune pe deasupra ,nu gasesc mereu ce imi doresc  si chiar daca e sa gasesc au preturi destul de mari..asa ca prefer sa imi iau ceva frumos si pe placul meu .din magazinele online ..
Da si iar am deviat de la subiect ...dupa cum va ziceam cautam rochite de vara,.nu le-am gasit .dar .in schimb am gasit alt gen de rochite ...Elegante ,superbe ..pentru toate buzunarele si toate gusturile ..
Daca aveti de gand sa sarbatoriti Valentine's Day sau de ce nu  8 Martie :) v-as sugera cateva modele foarte foarte dragute :D





 




Si dupa cum ziceam am gasit si rochite de vara ...insa nu ceea ce cautam eu de fapt 



Nu-i asa ca sunt dragute ??
Daca  la capitolul rochite de vara nu a fost chiar ce cautam..am gasit ceva foarte frumos la topuri..i-a priviti aici :)






Nu stiu care e mai frumos...nu stiu care mi l-as putea alege ..toate sunt superbe ...
Nici la capitolul pulovere nu lasa de dorit sunt niste modele vai vai .. dar va las pe voi sa le descoperiti si sa imi spuneti care v-a placut mai mult... mie toate...toate, dar parca acesta ...mi sa intiparit mai bine pe retina:D

 
Nu stiu de ce dar e printre preferatele mele...alaturi de acest palton... ieftin dar care din pacate nu este marimea mea (momentan:D)
 

Si daca o tin tot asa as putea sa va las kilometrii de poze :))dar ma abtin cu greu si va invit pe voi sa urmariti situ-ul ,sa intrati si de ce nu sa cumparati... Hainele si bijuteriile sunt mereu slabiciunea femeilor oricate ai avea niciodata nu sunt de ajuns..ai dulapul umplut pana la refuz..dar nu ai niciodata cu ce sa te imbraci ,niciodata ce ai tu nu se potriveste cu aia sau cu aia...ti-ar fi trebuit aia sau aia :)
Adica eu una asa sunt :)))
Sa ma opreasca cineva  !!!!deja v-a plicitist cu discursurile mele :)) si ca sa va treaca va invit sa va clatiti ochisorii aici www.calypsofashion.ro si sa imi spuneti si voi ce v-a placut mai mult si mai mult .



Edit:Pentru ca am primit "reclamatii" ca  fac discriminare;) intre fetele mai tinerele si cele trecute de 40 de ani...nu ca nu ati fi tinere si voi dar....
Va invit pe site si sa vedeti si restul hainutelor nu doar cele care am atasat eu poze..alea mi-au placut mie ..poate sunt altele care va plac voua si poate sunt pe gustul si marimea voastra .
si ca un pon puteti incepe cu sectiunea Office ,aici veti gasi produse mai "Serioase " :))
Si sa va dau cateva exemple ..

Sacori frumoase si elegante

Pulovar 2 in 1 , un pulovar moale, fin , calduros si cu guler de camasa in partea de sus.
 Camasa eleganta si deosebita
 Si fusta cu talie inalta si foarte draguta.

Sper ca va trecut "supararea" pe mine  si daca va doriti ceva eu zic ca veti gasi.






Etichete: