1Dress 2wear- magazinul tau preferat

Au trecut sarbatorile ..si ce daca vin alte ocazii frumoase...Cauti rochite elegante si fustite colorare  ?Ei bine ai nimerit bine de data asta.. Hai sa iti dau un pont www.1dress2wear.ro .Aici vei gasit rochii ,fuste,pantaloni bluze toate la super preturi ...
Campaniile Happy Day sunt la ordinea zilei  .Intri pe www.1dress2wear.ro, iti creezi contul de utilizator, comanzi produsul preferat, iar la livrare platesti 50% din pretul acestuia.Aceasta este unu din promotiile de astazi .Tentant nu ?
Dupa cum v-am zis pe site gasiti rochii atat elegante cat si casual la  preturi acceptabile.. si daca pui si reducerea ... vei avea niste preturi mai mult decat tentante.Si ca sa nu zice-ti ca vorbesc aiurea.. Hai sa va arat cateva produse care mi-au placut mie ...restul il descoperiti voi singurele :)






Si fuste deosebite  pentru  toate gusturile creion


 
Sau tip gogosar din matase,bumbac sau dantela





Pantaloni scurti sau pantaloni lungi





















Bluze deosebite din bumbac sau matase


 
 Cam atat va arat eu , dupa cum am zis restul in descoperiti voi intrand pe site   .Veti descoperi lucruri frumoase si deosebite,iar cea mai interesanra chestie este ca toate aceste produse sunt facute in serie mica ,de cel mult 10 produse per model.Avantaj voi ..nu o sa fiti imbracate ca jumatate de Romanie :)
V-am facut cat de cat curioase ?Atunci va invit pe site ...si va astept cu pareri si de ce nu sa imi spuneti cu ce v-ati inoit :)












Etichete: