Unghii ingalbenite ? Uita de ele

Scapa de unghiile ingalbenite!


Fumezi? Folosesti cu regularitate oja pentru unghii si nu le lasi mai deloc sa “respire”? Inseamna ca deja ai intalnit cu siguranta problema unghiilor galbene. Astazi iti propunem cateva tratamente care te pot ajuta sa remediezi aceasta problema!
Pe langa cei doi factori mentionati mai devreme, infectiile, factorii ereditari sau ciupercile pot fi alte cauze responsabile pentru ingalbenirea unghiilor.
unghii
Daca unghiile tale sunt afectate din cauza unei probleme de sanatate, cel mai indicat ar fi sa mergi sa consulti un specialist, pentru restul, avem noi cateva sfaturi numai bune de urmat:

Ingrediente:

Instructiuni:

Amesteca cele doua ingrediente intr-un castron pana se transforma intr-o pasta. Cu ajutorul unei dischete de vata imbibata in solutia obtinuta mai devreme, curata unghiile temeinic.
Lasa solutia sa actioneze timp de 3 minute apoi spala unghiile cu apa calduta.
Repeta tratamentul o data la doua saptamani.


Alte remedii:

1. Otet

manichiura
Inmoaie unghiile intr-un catron cu otet. Acidul citric te va ajuta sa scapi de stratul galben care a "poposit" pe unghii.


2. Lamaie


lamaie
Acelasi lucru il poti face folosind un castron in care ai amestecat suc de lamaie cu putina apa. Poti fie sa-ti lasi unghiile la inmuiat in recipient, fie sa aplici solutia pe unghii cu o discheta de vata.


3. Ulei de lamaie

ulei de lamaie
Daca vrei sa-ti albesti unghiile si in acelasi timp sa le hidratezi, foloseste uleiul esential de lamaie. Toarna putin ulei esential de lamaie intr-un castron si lasa-ti unghiile la inmuiat pentru cateva minute. Repeta procesul de fiecare data cand simti ca unghiile tale au nevoie de albire, hidratare si un strop de stralucire.


4. Creion pe unghii

creion de unghii
Probabil ai auzit deja despre aceste produse pentru unghii, in caz contrar, noi iti recomandam si folosirea creioanelor pentru unghii. Arata exact ca un creion obisnuit, dar sunt dotate cu o mina alba, speciala.


5. Baza pentru unghii

baza unghii opi
Oja este principala cauza pentru ingalbenirea unghiilor, asa ca indicat este sa folosesti intotdeauna o baza protectoare pentru unghii inainte sa aplici oja preferata.






Etichete: