Twilight Saga -Breaking Dawn 2

Va ziceam aici ca abia astept sa vad si eu filmul... ei bine uite ca am reusit sa il vad ,saptamana trecuta

Daca va intereseaza ,sunteti fane sau pur simplu din curiozitate puteti intra aici  , nu e cea mai clara imagine ...dar decat deloc e foarte bine . Eu ne avand cinema in oras ,singura modalitate e sa ma uit pe net..



Ei bine povestea filmului e cam asa  :După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Totul bine si frumos ,pana  la o viziune a Aliciei ...Oricum pot zice ca am fost oarecum dezamagita , ma asteptam la putin mai multa actiune :)  Actiunea a fost doar in viziunea lui Alice ..in rest liniste si pace ...:) oricum intr-un fel ma bucur ca sa terminat asa,decat cum era in vizune :D

Nu va mai povestesc prea multe ptr ca voi strica magia filmului ,daca va hotarati sa il vizionati si voi .
V-am lasat mai sus un link ,daca sunteti interesate ..Vizionare placuta si va astept pe blog cu impresii , la cald :)


Etichete: