Tag :Craciunul de ieri vs Craciunul de azi


In primul rand vreau sa ii multumesc Gabrielle ca ma nominalizat sa fac si eu acest tag.Multumesc mult draga mea .Cum ma prins si pe mine febra sarbatorilor m-am gandit sa il fac  si eu ,


Care a fost cel mai frumos Craciun din copilaria ta?
Hmmmm , pai aici e mai greu , nu cred ca pot sa aleg doar unul , fiecare craciun este si a fost frumos si deosebit .Iubesc Craciunul , imi placea cand mergeam cu colindul  ,cand il asteptam cu nerabdare pe Mos Craciun si niciodata nu il prindeam cand punea cadourile sub brad.

Care este cel mai frumos Craciun recent?
 Dupa cum ziceam toate Craciunurile sunt frumoase sunt deosebite ,dar cel mai frumos parca a fost cel de acum 2 ani , cand familia mea sa marit , un nou membru a venit ,adica baietelul meu Rares. Si la fel de frumos a fost anul trecut cand avea deja un anisor si isi dadea seama cat de cat ,de ce se intapla. era foarte incantat de brad ...


Care a fost colindul tau preferat in copilarie?
La Bettleem colo-n jos 

Care este colindul tau preferat in ziua de azi?
 Acelasi colind si inca multe pe langa el.Toate colindele sunt frumoase, nu poti sa zici ca un colid e frumos si unu e mai urat.


Care a fost filmul tau preferat de Craciun, in copilarie?
 Sincer nu imi aduc aminte .Nu prea avea timp de filme(Eram pe afara la sanius cu copii ) , nu ca acu as avea timp dar... Oricum ce imi aduc eu aminte era ca am uitam an de an la Singur Acasa ...

Care este filmul tau preferat de Craciun, in prezent?
 Nu prea m-am uitat eu la filme de craciun .. dar tin minte "Cum a furat Grinch Crăciunul"  sau "Craciunul lui Carol"  si am zic ca ar trebui sa ma uit la Elf-Man si Santa Paws  1 si 2 .

Cum impodobeai bradul de Craciun cand erai mic(a)?
 Mai tot timpul imi placea sa impodobesc bradul singura ,mama ma ajuta la legat bomboanele cu ata si globurile care se rupea ata de la un an la altul :) Tata punea instalatia ,mama ma ajuta cu beteala iar eu ma ocupam de restul ...era mare ,colorat si plin

Cum impodobesti bradul in ziua de azi?
 Acum eu si sotul impodobim bradul ,in 2-3 culori ,globuri si beteala .. dulciuri mai putin .. dar avand in vedere ca acum avem si un copilas ,anul acesta cred ca am sa pun si cateva bombonele dar undeva prin varful bradului si asa mai camuflate.Baietelul meu iubeste ciocolata si risc sa raman fara ele in cateva ore :))

Crezi in Mos Craciun? De ce da, sau de ce nu?
 In Mosul Craciun nu mai cred de mult ... poate chiar de la gradinita cand mosul a fost chiar tatal meu si i-am recunoscu verighta cand m-am dus la el sa ii recit poezia :DSau cand ublam cu colinda si vedeam mosi craciuni pe toate strazile , care mai de care ieseau din masini , unu cu barba ,unu fara barba ,..unu mai gras unu mai slab.. era o enigma ptr mine .. si ma facut sa ma gandesc ca ori are multe ajutoare mosul ori el nu exista si oamenii vor sa il imite:)
Dar in Magia Craciunului cred - in fruusetea lui, in magia daruirii - e foarte frumoasa perioada asta cand toata lumea isi face cadouri , e frumos cand daruiesti si  primesti  in acelasi timp. :)




Iti place reclama clasica Coca Cola, cea cu Sarbatorile Vin si camioanele luminate?
 O daaaaa...cred ca e reclama mea preferata .Cand o dau la tv stiu ..vine Craciunuuuuuuuul

Unde este (sau unde ar fi) locul perfect pentru a petrece zilele de Craciun?
 Oriunde este frumos craciunul ,daca este cu familia, sau cei dragi tie .... este frumos...dar cea mai importanta chestie e sa fie zapada..fara zapada si fara brad ...nu prea e craciun:))



Brad artificial sau natural?
 In copilarie am avut doar brazi naturali , acum am brad artificial ...
Imi plac amandoi ...dar .optez pt.cel articifial , sa mai salvam padurile ...


Cat de importanta crezi ca este zapada, in preajma Craciunului?
 Foarte importanta- eu stau in zona de munte si am fost invatata cu multa zapada de sarbatori .Deci nu prea imi imaginez Craciunul fara zapada..Isi pierde din farmec ...



Ce inseamna Craciunul pentru tine?
 Prajituriiiii, zapada, colinde , cadouri,Mos Craciun ,distractie :DBradutul , luminite colorate peste tot .

Primesti colindatorii de Craciun?
 Da primesc, doar ca in ultimii ani nu prea mai vin ,cum veneau odata.

Care este cel mai frumos cadou primit vreodata de Craciun?
Eu una ma bucur de fiecare cadou primit foarte mult, fie ca e de Craciun fie ca e cu alta ocazie .Si cel mai semnificativ lucru ,pentru mine inseamna ceva si ma bucur sa il primesc.
 



Voi ce preferati Craciunul de ieri sau cel de azi ???

Singurele reguli ale tag-ului  sunt sa raspunzi cu placere la intrebarile de mai sus, si sa nominalizezi cel putin o persoana sa faca si ea tag-ul.
Cum de raspuns am raspuns la intrebari  , nu mai ramane decat sa nominalizez ...

Anfreutza 
Anne
Kaiyo Aino 
krengootza 
Georgia 
Enchanted Ana
Alexantza
Rally
M and M
 

Si restul fetelor care vor sa il mai faca ....cele cu blog sau fara blog .
 







Etichete: