Review -Keratina Lichida

Pe la inceputul lunii am primit pentru testare din partea celor de la   http://www.triodeluxe.ro/ ,mult mediatizata Keratina Lichida ,despre care am auzit numai lucruri bune .Cum cei de la triodelux au fost darguti si m-au lasat pe mine sa aleg ce vreau sa testez , am zis sa incerc aceasta keratina., avand in vedere ca toata lumea o lauda.. si chiar eram curioasa...daca face ce spune ...
Ei bine producatorul spune :




Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Previne şi combate căderea părului:
• Reface părul deteriorat
• Previne şi combate mătreaţa

Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.

Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.


IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.


Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.


Cantitate: 250 ml. 




Ce spun eu ?

Spun ca intradevar face ce zice producatorul .. Eu nu folosesc produse de styling ,nu prea imi usuc parul cu uscatorul ,nu mi-l intind cu placa ..cu toate astea..am avut probleme cu matreata si caderea parului.A si pe langa toate astea ...am un par lipsit de volum....a descopert tarziu cauza.. dar mai bine mai tarziu decat niciodata .
Am folosit keratina de 2 ori pe saptamana timp de mai bine  3 saptamani.Daca era dupa mine puteam sa imi zic parerea exact dupa prima spalare. Dar am asteptat totusi sa vad cu adevarat rezultatele.
Inca de prima data ...am remarcat mirosul suptil al keratinei...dar pacat ca nu persista dupa uscare .
Parul meu acum are mult mai mult volum ca inainte ,ceea ce imi place la nebunie  ,parul nu imi mai cade cum imi cadea...si pot sa imi pieptam parul chiar si cand e ud,fara se se rupa vreun fir de par sau sa se incalceasca..
Un sfat...dupa aplicarea keratinei uscati bine bine parul altfel riscati ca si mine sa vi se ingrase si sa se intareasca putin firul de par :))
Ce imi mai place ..e faptul ca se consuma foarte greu ...deci il poti folosi  o perioada foarte lunga de timp ...
si nici nu costa mult. Pretul e de  40 de lei pentru 250 de ml, dar avand in vedere ca tine foarte mult si chiar face ceea ce promite se merita cu siguranta sa o folositi.

Cu siguranta dupa ce termin stica asta , am sa cumpar alta. ..


Voi ati incercat acest produs .sau  va tenteaza?.





Etichete: