Ceva sexy pentru voi

Fiecare dintre noi iubim shoppingul, dar cand vine vorba de lenjerie intima, povestea nu are intotdeauna finalul dorit. Fie nu gasim ce cautam, fie gasim ceva ce ne place, dar ne lovim de lipsa masurii potrivite. Ca sa nu mai vorbim de disconfortul provocat de trafic si cozile, parca interminabile, de la cabinele de proba.Ei bine pentru asta s-au inventat magazinele online .Unul dintre ele http://www.magielle.ro ,aici gasesti o gama larga de lenjerie intima ..de la sutiene, chilotei , pijamale ,halate,baby doll-uri.Toate sunt deosebite ,modele unice si cu siguranta vei fi rearcata de iubit/sot daca vei purta un asemene articol.
Si ca sa nu ziceti va vorbesc din povesti ...ia privi ce minunatii de sutine mi-au sarit in ochi de pe site.



 Sutien push-up confectionat din microfibra in combinatie cu dantela, ambele in nuante elegante de maro- mustar si maro inchis. Cupele sutienului sunt imbracate la exterior in dantela, la fel si bretelele. Pentru confort cupele sutienului au interiorul de bumbac, armatura metalica pentru forma si sprijin, bretele reglabile, iar pernutele de burete sunt detasabile. Compozitie: 55% Poliamida, 20% Lycra, 25% Bumbac.


 

Sutien push-up confectionat din microfibra de inalta calitate si infrumusetat cu broderie fina.



 
 .Sutien balconet cu cupa intarita,confectionat din microfibra si dantela decorata cu broderie florala . Are bretele ajustabile si detasabile.

 Sutien semi-soft confectionat din microfibra de inalta calitate si tulle brodat in partea superioara. Pentru confortul dumneavoastra cupele, sunt armate cu sarme, bretelele sunt reglabile si detasabile.

 Sutien push-up confectionat din microfibra satinata. Cupele sunt decorate cu broderie si cu o mica perluta. Bretelele sunt ajustabile si detasabile


 Sutien push-up confectionat din microfibra de culoare rosie.
 
 Sutien push-up elegant confectionat din microfibra satinata cu imprimeu floral discret. Bretelele sunt ajustabile si detasabile.

Atat va arat eu ..restul descopertiti voi pe site , cu siguranta veti gasi ceva care sa va placa.Nu are cum altfel :)













Etichete: