Cadouri de la Mosu'

Mai e putin si vine Mos Craciun si eu nu am apucat sa va arat ce mi-a adus Mos Nicolae.
Nu a fost foarte bogat ,dar nici nu am pretentii , avand in vedere zilele in care traim si am preferat ca mosul sa ii aduca copilului ce isi doreste :)

Sa incepem cu aceasta placa de par .. nu e cine stie ce ,mai am cateva produse de la aceasta firma ,le am demult si am zis sa incerc,ca tot imi doream si eu o placa de intins parul...Nu o folosesc des ...dar sa fie acolo ca sa nu trebuiasca.Imi place ca are 4 placi de schimb ..1 plata si  3 mai onduate , i-am facut cu una intr- o zi parul creponat ... am vrut sa o intrec pe Prodanca :))))

 

Ma declar multuita la cat o folosesc eu 1data sau de 2 ori pe luna .

Apoi ,daca va aduceyti aminte v-am zis pe pagina de facebook ca am castigat un concurs de manichiura ,pe blogul Georgiei,locul 1 .Premiul  a constat in 9 oje .

 
iar Georgia mi-a mai pus in pachet si 2 bratarici foarte simpatice
 

Toate acestea au ajuns pe data de 5 .. deci le-a considerat cadou de Mos :)

Si pentru ca muream de  nerabdare sa incerc ojele cat mai repede ..am facut rapid o combinatie cu 4 dintre ele 
 
Baza Chissa Bleo 
Apoi un strat de Maybelline
Urmat de putin Flormar 
si pe deasupra putin sclipici de la Rapsodi.
Va place ?:D
  

Si pentru ca am fost fetita cuminte si am avut un voucher de 50ei  la Melkior  ..am mai pus eu niste banuti si i-am luat un Fond de ten , un preimer pt ten , un fixator pentru sprancene .De toate sunt foarte multumita ,isi merita banii cu varf si indesat.

 

De la o prietena a primit Oja Flormar ..a 3 din colectie :)) trebuie sa fac cumva sa am si essence ca altfel nusj ce fac :)) Un parfumel de corp , nu stiu exact ce face el... dar nu e o simpla apa de parfum :D si o oglinda superba  .



Cam acesta a fost Mosul meu de anul asta .Voi ce ati primit ?







Etichete: