Twilight Breaking Dawn Part 2

Astazi 16.11.2012 a fost premiera filmului Twilight Breaking Dawn partea 2 .
Abia astept sa il vad si eu .Mi-au placut toate celelalte parti si astept cu nerabdare filmul ...Mai multe am sa va zic dupa ce am sa il vad .... si am sa am ce sa va povestesc .Pana unu alta...

Puteti   viziona  aici  trailer-ul official


După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.
Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?


Va place seria Twilight ?Ati urmarit celelalte filme ?  Pareri ..?

 Exceptional clothing you will find here women clothes, clothes for women, cheap clothes for women.

Etichete: